Cantitate/Preț
Produs

A Man Called Ove: TikTok made me buy it!

Autor Fredrik Backman
Notă:  5.00 · 2 note - 1 recenzie 
en Limba Engleză Paperback – 7 mai 2015
The international phenomenon: quirky and bittersweet, heartbreaking yet outrageously funny. Perfect for fans of Rachel Joyce's The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry and Jonas Jonasson's The 100 Year Old Man Who Climbed Out of a Window and Disappeared.
Citește tot Restrânge

Toate formatele și edițiile

Toate formatele și edițiile Preț Express
Paperback (6) 5362 lei  3-5 săpt. +870 lei  7-13 zile
  HODDER AND STOUGHTON LTD – 15 dec 2022 5362 lei  3-5 săpt. +870 lei  7-13 zile
  Hodder & Stoughton – 7 mai 2015 5928 lei  3-5 săpt. +854 lei  7-13 zile
  HODDER AND STOUGHTON LTD – 7 mai 2015 6461 lei  17-23 zile +600 lei  7-13 zile
  ATRIA – 29 noi 2022 8738 lei  3-5 săpt.
  Washington Square Press – 5 mai 2015 8795 lei  3-5 săpt.
  Large Print Press – 16 mar 2016 9035 lei  3-5 săpt.
Hardback (1) 14267 lei  3-5 săpt.
  Atria Books – 15 iul 2014 14267 lei  3-5 săpt.

Din seria TikTok made me buy it!

Preț: 5928 lei

Puncte Express: 89

Preț estimativ în valută:
1134 1225$ 972£

Carte disponibilă

Livrare economică 13-27 martie
Livrare express 28 februarie-05 martie pentru 1853 lei

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9781444775815
ISBN-10: 1444775812
Pagini: 320
Dimensiuni: 126 x 196 x 30 mm
Greutate: 0.22 kg
Editura: Hodder & Stoughton
Seriile TikTok made me buy it!, Books to TV Adaptations


Recenzii de la cititorii Books Express


Andreea Rotaru a dat nota:

Romanul ,,Un bărbat pe nume Ove”, de Fredrik Backman este o poveste despre iubire, despre pierdere, despre singurătate și, mai presus de toate, este o poveste despre a învăța din nou să trăiești. Cartea îl are în centrul său pe Ove, un bătrân morocănos, singuratic care nu își dorește nimic altceva decât să fie lăsat în pace de toți...Și familia care se mută în casa de lângă și care nu își dorește nimic altceva decât să îi strice liniștea. În stilul caracteristic al personajelor create de Backman, până la finalul cărții nu ai de ales decât să te atașezi irevocabil de fiecare în parte, să te bucuri, să râzi și în special să plângi alături de ele. Cu toate acestea, chiar dacă fiecare dintre personaje are un șarm propriu ce te face să vrei să afli totul despre ele, despre cum gândesc și cum simt, Ove, protagonistul, este de departe cel mai captivant. De-a lungul romanului avem ocazia de a privi atât în prezentul bărbatului, cât și în trecutul său. Astfel, aflăm cel mai important lucru despre el: Ove este un om care a iubit și care iubește. Încă de la început pare că tot ceea ce el face, toată existența sa gravitează în jurul a două lucruri: locul său de muncă și soția sa, Sonja. Apoi, într-o zi, se trezește fără ambele, așa că decide să își ia viața. ,,Machete și schițe. Lucruri care puteau fi desenate pe hârtie. Pentru el totul era alb sau negru. Iar ea era culoare. Toată culoarea lui.” După moartea soției sale, toată viața lui Ove își pierde sensul. Se depărtează de toți cei din jurul său și se izolează în muncă și în durere. O dată ce este concediat, hotărăște că nu mai are pentru ce trăi și încearcă să se sinucidă. Între timp, în casa alăturată se mută o familie tânără și haotică care intră cu asalt în viața bătrânului și îl ajută să găsească un nou sens pentru existența sa. ,, Pe Ove nu-l întrebase nimeni, înainte să o întâlnească pe ea, care era viața lui. Dar, dacă l-ar fi întrebat cineva, ar fi răspuns că nu trăise până atunci” Fredrik Backman reușește să surprindă cu măiestrie ce înseamnă să pierzi un om pe care îl iubești și să înveți să îți continui viața în absența lor. El evidențiază importanța comunității și a conexiunilor interumane , dar și fragilitatea vieții și a stabilității noastre. Consider că Fredrik Backman este unul dintre cei mai buni autori contemporani. Stilul lui de scris aparent simplu reușește de fiecare dată să mă emoționeze și să mă facă să devorez fiecare cuvânt din cărțile lui, iar romanul ,,Un bărbat pe nume Ove” cu siguranță nu este o excepție. Încă din primul capitol, am fost complet captată de poveste, iar atunci când am dat și ultima pagină, cu ochii plini de lacrimi, am fost cuprinsă de o serenitate și mulțumire inedite. Recomand din tot sufletul să citiți această carte și tot ceea ce Backman a mai scris.

Citește tot Restrânge

Notă biografică

Fredrik Backman is a Swedish blogger, columnist and author. His debut novel A MAN CALLED OVE has been a number 1 bestseller across Scandinavia where it has sold over half-a-million copies. Fredrik's second novel, MY GRANDMOTHER SENDS HER REGARDS AND APOLOGISES, also went straight to number 1 in Sweden on publication in 2014.


Descriere

The million-copy bestselling phenomenon, Fredrik Backman's heartwarming debut is a funny, moving, uplifting tale of love and community that will leave you with a spring in your step. Perfect for fans of Rachel Joyce's The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry, Graeme Simsion's The Rosie Project and David Nicholl's US.

New York Times bestseller

'Warm, funny, and almost unbearably moving' Daily Mail

'Rescued all those men who constantly mean to read novels but never get round to it' Spectator Books of the Year

At first sight, Ove is almost certainly the grumpiest man you will ever meet. He thinks himself surrounded by idiots - neighbours who can't reverse a trailer properly, joggers, shop assistants who talk in code, and the perpetrators of the vicious coup d'etat that ousted him as Chairman of the Residents' Association. He will persist in making his daily inspection rounds of the local streets.

But isn't it rare, these days, to find such old-fashioned clarity of belief and deed? Such unswerving conviction about what the world should be, and a lifelong dedication to making it just so?

In the end, you will see, there is something about Ove that is quite irresistible...