Cantitate/Preț
Produs

Cărți de Anne M. Gilroy

Cărți de Anne M. Gilroy

Anne M. Gilroy este profesor asociat de anatomie clinică în divizia de anatomie translațională din cadrul Departamentului de radiologie al Universităţii Massachusetts Medical School (UMMS) din Worcester, Massachusetts. S-a alăturat facultății UMS în 1989, după ce a obţinut diploma de master în biologie de la Universitatea de Stat din San Jose din California, în 1980.

În calitate de educator medical, ea coordonează programe de anatomie pentru studenți și rezidenți la medicină la toate nivelurile. Anne M. Gilroy este, de asemenea, director al resurselor de anatomie și imagistică pentru Centrul interprofesional de medicină pentru învățare și simulare prin experiență (iCELS).

În acest rol, ea se concentrează pe dezvoltarea curriculumului și pe integrarea metodologiilor de predare inovatoare, folosind anatomia virtuală și imagistica 3D. De asemenea, Anne M. Gilroy este un membru activ al Asociației Americane a Anatomiștilor Clinici și al Asociației Americane a Anatomiștilor.

Anne M. Gilroy este coautoare şi coordonatoare a mai multor cărţi de specialitate, resurse prin excelență pentru studenții la medicină, astfel încât aceştia să-şi poată construi cunoștințele de anatomie pe măsură ce progresează în cariera medicală: „Anatomy - An Essential Textbook, Latin Nomenclature”, „Anatomy in Your Pocket”, „Anatomy Flash Cards: Anatomy on the Go, second edition, Latin Nomenclature”, „Atlas of Anatomy, 3e Latin”, „Anatomy - An Essential Textbook and Review (Thieme Illustrated Reviews)”, „Atlas of Anatomy, Latin Nomenclature, Fourth Edition”.

„Atlas of Anatomy”, indiferent de ediţie, este cel mai de calitate atlas de anatomie disponibil astăzi. Cu peste 1.900 de ilustrații deosebit de detaliate, Atlasul te ajută să stăpânești detaliile anatomiei umane.

„Atlas of Anatomy, Latin Nomenclature, Fourth Edition” este un atlas de anatomie de foarte bună calitate ce prezintă noţiunile anatomice într-un context clinic. Acesta utilizează nomenclatura internaţională în limba latină şi conţine tot ceea ce este nevoie pentru rezolvarea cu succes a provocărilor ridicate de studiul anatomic. Ilustraţiile color sunt realizate de doi artişti consacraţi, Markus Voll şi Karl Wesker, iar Atlasul este organizat astfel încât să se parcurgă pas cu pas fiecare regiune a corpului.

„Anatomy Flash Cards: Anatomy on the Go, second edition, Latin Nomenclature” este set de carduri flash care vă ajută să vă îmbunătățiți înțelegerea anatomiei. Dispunând de ilustrațiile rafinate din „Atlas of Anatomy”, cardurile sunt un instrument valoros pentru studiul, memorarea și revizuirea celor mai importante concepte din anatomia umană.

Fiecare card are o ilustrație plină de culoare cu structuri cheie etichetate numeric. Caracteristici: peste 450 de ilustrații colorate vă ajută să stăpâniți conceptele cheie, iar întrebările și răspunsurile, comentariile și aplicațiile clinice, acolo unde este cazul, vă ajută să aplicați informațiile pentru practica în viața reală.

Iată şi câteva păreri ale studenţilor cu privire la lucrările coordonate de Anne M. Gilroy şi publicate de Thieme, editor medical și științific internațional premiat: „Dacă cineva mi-ar spune că nu pot păstra decât un text de anatomie și/sau un atlas, acesta este cel pe care l-aș alege - „Anatomy - An Essential Textbook and Review (Thieme Illustrated Reviews)”. Sau: „Foarte frumoasă prezentarea informațiilor, îmi place modul în care autorul face mai ușor de înțeles și de amintit informațiile de anatomie, lucru benefic atât pentru studenți, cât și pentru specialiști”.

Citește tot Restrânge