Cantitate/Preț
Produs

Cărți de Timothy Ferriss

Cărți de Timothy Ferriss

Timothy Ferriss

Timothy Ferriss, născut pe 20 iulie 1977 este un antreprenor american, investitor, autor, podcaster și un guru al stilului de viață. Acesta a devenit cunoscut datorită seriei sale de cărți de „self-help” „4-Hour” (4 ore), din care fac parte titluri precum „4-Hour Work Week” (Săptămâna de lucru de 4 ore), „The 4-Hour Body” (Corpul de 4 ore) sau „The 4-Hour Chef” (Bucătarul de 4 ore), care abordează optimizarea stilului de viață.

The New York Times îl caracterizează drept „o combinaţie între Jack Welch (fost director de afaceri american, inginer chimist și scriitor, președinte și CEO al General Electric între anii 1981 și 2001) și un călugăr budist”. Este autorul a cinci bestselleruri #1 New York Times și Wall Street Journal, cele mai cunoscute fiind „The 4-Hour Workweek” (Săptămâna de 4 ore) şi „Tools of Titans: The Tactics, Routines, and Habits of Billionaires, Icons, and World-Class Performers”.

The Observer și alte publicaţii l-au numit pe Tim „The Oprah of audio” datorită influenței podcastului său „The Tim Ferriss Show”, primul podcast de afaceri/interviu care a depășit 100 de milioane de descărcări. În prezent, „The Tim Ferriss Show” are peste 700 de milioane de descărcări.

Timothy Ferriss este autorul următoarelor cărți, prezentate în ordine cronologică:

„The 4-Hour Workweek” (Săptămâna de lucru de 4 ore) — 2007, tradusă în peste 35 de limbi; nr. 1 pe lista New York Times, Wall Street Journal și bestseller BusinessWeek;

„The 4-Hour Workweek” – 2009;

„The 4-Hour Body” (Corpul de 4 ore) — 2010, bestsellerul #1 din New York Times;

The 4-Hour Chef (Bucătarul de 4 ore) - 2012, bestseller-ul nr. 1 din Wall Street Journal și New York Times; câștigător al premiului Gourmand „Cel mai bun din lume” la cea de-a optsprezecea ediție anuală a Paris Cookbook Awards;

Tools of Titans: The Tactics, Routines, and Habits of Billionaires, Icons, and World-Class Performers — 2016, #1 bestseller din New York Times;

Tribe of Mentors: Short Life Advice from the Best în the World (Tribul Mentorilor) — 2017, #1 New York Times Advice/How-To, #1 New York Times Business, #1 Wall Street Journal.

Contul său de Twitter a fost selectat de Mashable drept unul dintre cele „5 conturi Twitter de urmat pentru antreprenori”, o listă care-i mai include pe Richard Branson, Mark Cuban, Marissa Mayer și Jack Dorsey.

Tim și-a luat licența la Universitatea Princeton în 2000, unde s-a concentrat pe achiziția lingvistică și studiile din Asia de Est. Și-a dezvoltat scrisul de non-ficțiune împreună cu câștigătorul premiului Pulitzer John McPhee și și-a format filozofiile de viață influenţat de laureatul premiului Nobel Kenzaburō Ōe.

A fost invitat să vorbească la unele dintre cele mai inovatoare organizații din lume, precum Google, MIT, Harvard Business School, Nike, Facebook, The Central Intelligence Agency (CIA), Microsoft sau Palantir. De asemenea, a fost invitat să facă prezentări la zeci de summit-uri și evenimente, inclusiv TED, The EG, E-Tech, SXSW, LeWeb și Web 2.0 Exposition, unde a împărțit scena cu personalități marcante precum Eric Schmidt, președintele Consiliului de Administrație al Google sau Jeff Bezos, fondator și CEO al Amazon.

Caracterizat de CNN drept „unul dintre cei mai importanți angel investors ai planetei în tehnologie”, Timothy Ferriss a fost în perioada 2003-2013 lector invitat la Universitatea Princeton extrem de popular, unde a discutat despre antreprenoriat ca instrument pentru schimbarea lumii și designul ideal al stilului de viață.

Citește tot Restrânge