Cantitate/Preț
Produs

Cărți editura Wiley

Cărți editura Wiley

Wiley & Sons este o editură intrernațională, care publică cărți academice și profesionale. Se adresează în același timp unei unor categorii de interes și profesionale diverse, veți găsi aici cărți de inginerie, medicină, știință, cărți pentru studenți, cercetători și practicieni din domeniul științific, medical și academic.

Wiley produce cărți, enciclopedii, reviste, în format tipărit și electronic, precum și materiale educaționale și de instruire pentru formare continuă. A fost fondată în 1807 în Manhattan, de către John Wiley și a pornit ca librărie.

În decursul mai multor decenii s-a dezvoltat substanțial, iar din 2007 s-a unit cu Blackwell Publishing, extinzându-și astfel domeniul de adresare către zona medicală și științifică.

Cele mai cunoscute branduri (imprints) ale lor sunt: For Dummies, Frommer's, Webster's New World, Wiley Blackwell.

John Wiley & Sons, Inc. a câștigat 23 de premii APEX în cele mai diverse categorii: layout, conținut, design. Wiley a primit în total mai multe premii decât orice altă editură, agenție literară sau asociație din lume.

Cărțile sunt distribuite în librării online și offline din totă lumea, iar în România puteți să o găsiți la Books Express, mai mult decât o librărie, librarul tău personal. "Îți aducem orice carte din lume pentru profesia și pasiunile tale"

Citește tot Restrânge