Cantitate/Preț
Produs

Clienți pe viață: Cum să transformi cumpărătorul ocazional într-un client pe viaţă

De (autor) ,
Notă GoodReads:
ro Limba Română Paperback – 2015

Prin intermediul principiilor care au transformat reprezentanţa sa auto într-o afacere de aproape un miliard de dolari şi l-au făcut unul dintre cei mai mari dealeri din ţară, Carl Sewell exemplifică modul în care trebuie parcurs drumul către succes. Care este metoda demonstrată în timp a lui Sewell? Descoperiţi ce vor clienţii şi asiguraţi-vă că exact acel lucru primesc.

Transformaţi-vă angajaţii în superstaruri ale serviciilor; obţineţi de la clienţi ponturi bune în ceea ce priveşte serviciile de calitate şi faceţi-vă reclamă într-un mod care vă avantajează. Indiferent dacă deţineţi o corporaţie sau sunteţi la început de drum, metodele demonstrate ale lui Sewell vă vor învigora afacerea, dar şi viitorul. Într-o epocă în care câştigarea încrederii şi loialităţii clientului este mai importantă decât oricând, Carl Sewell vă arată cum să transformaţi cumpărătorii ocazionali în clienţi pe viaţă.

„Nu există o singură pagină fără o lecţie instructivă pentru managerii care se luptă să obţină avantaje competitive prin intermediul serviciilor. Este o adevărată bijuterie!” Prof. Leonard A. Schlesinger, Harvard Business School

„Cartea anului… modul în care abordează Sewell serviciile va funcţiona la fel de bine şi pentru companii mari, şi pentru companii mici. Sfatul meu este să vă apucaţi de ea cu entuziasm, să vă amuzaţi, să meditaţi – şi să acţionaţi imediat.” Tom Peters

O carte pe care o citesc toți angajații Autonom, pe care o recomandăm cu drag celor care își prețuiesc clienții și doresc să livreze servicii peste așteptări.
Dan Ștefan, Executive Director Autonom Rent-a-Car

Citește tot Restrânge
Toate formatele și edițiile
Toate formatele și edițiile Preț Express
Paperback (2) 2794 lei  11-13 zile
  PUBLICA – 2015 2794 lei  11-13 zile
  Editura Herald – 4100 lei  11-13 zile

Preț: 2794 lei

Puncte Express: 42

Preț estimativ în valută:
541 589$ 478£

Carte disponibilă

Livrare express 14-16 februarie

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786067220353
ISBN-10: 6067220350
Pagini: 288
Dimensiuni: 105 x 175 mm
Editura: PUBLICA

Notă biografică

Carl Sewell este urmaşul unuia dintre cei mai bine cotaţi dealeri de maşini din Statele Unite. Afacerea lui a crescut de la o cifră de afaceri de zece milioane de dolari în anul 1968 la aproape un miliard, în prezent. Unul dintre principalele motive care au condus la această creştere impresionantă este importanţa acordată serviciilor excelente oferite clienţilor săi. Carl Sewell trăieşte în Dallas, Texas.

Paul B. Brown, fost scriitor şi editor la Business WeekFinancial WorldForbes, şi Inc., locuieşte în Duxbury, Massachusetts. El ţine frecvent prelegeri pe tema serviciilor oferite clienţilor.