Cantitate/Preț
Produs
Update 23 martie - COVID-19 - Informații privind activitatea Books Express

Influență invizibilă

De (autor)
Notă GoodReads:
ro Limba Română Paperback – February 2017

În această carte fascinantă și inovatoare, autorul bestsellerului Contagios explorează aspectele subtile și ascunse – de la produsele pe care le cumpărăm, până la cariera pe care o alegem – care ne influențează comportamentul. 


Dacă sunteți ca restul oamenilor, aveți impresia că alegerile pe care le faceți și comportamentul pe care îl aveți sunt la libera voastră alegere. Purtați o anumită haină pentru că vă place cum arată pe voi. Alegeți o anumită carieră pentru că vi se pare interesantă. Este atât de evident că alegerile ne sunt influențate de preferințele personale, că nici nu are rost să mai discutăm despre asta, nu? Nimic mai greșit. 

Fără să ne dăm seama, oamenii din jurul nostru influențează foarte mult lucrurile pe care le facem. În acest caz, se nasc următoarele întrebări: când îi imităm pe alții și când evităm să facem ce fac ei? Când ne motivează colegii să muncim mai mult și când ne determină să renunțăm? Și ce influență au toate aceste lucruri asupra fericirii, sănătății și succesului atât acasă, cât și la serviciu? 
Fie că vreți să-i influențați pe alții, să luați decizii mai înțelepte sau să înțelegeți mai bine misterele comportamentului uman, această carte vă va arăta cum să faceți acest lucru. Niciodată nu veți mai privi cu aceiași ochi comportamentul propriu sau pe al celor din jur. 

Jonah Berger dă la o parte vălul de invizibilitate de pe puternicele surse de influență și rezolvă misterele fascinante ale comportamentului uman. 

Robert Cialdini, autorul cărții Influence 

Dacă vreți să aflați ce anume vă influențează cu adevărat comportamentul, citiți Influență invizibilă, o carte plină de cercetări amănunțite, povești memorabile și observații pătrunzătoare, care vă va deschide ochii. 

William Ury, autorul cărții Getting to Yes with Yourself 
 

Citește tot Restrânge

Preț: 4656 lei

Preț vechi: 4900 lei
-5%

Puncte Express: 70

Preț estimativ în valută:
917 1081$ 827£

Carte disponibilă

Livrare express 21-25 august

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786067222333
ISBN-10: 6067222337
Pagini: 280
Editura: PUBLICA