Cantitate/Preț
Produs

Începe cu de ce: Cum ne inspiră marii lideri astfel încât să trecem la acțiune: Start With Why

Autor Simon Sinek
Notă: 4.00 · 2 note - 1 recenzie 
ro Limba Română Paperback – 2018

În anul 2009, Simon Sinek a inițiat o mișcare prin care încerca să ajute oamenii să devină mai inspirați la locul muncă, aceștia inspirându-și la rândul lor colegii și clienții. De atunci, milioane de persoane au fost motivate de puterea ideilor sale, inclusiv cele peste 37 de milioane de oameni care i-au urmărit discursul TED bazat pe cartea Începe cu de ce, a treia cea mai populară înregistrare a seriei TED Talks a tuturor timpurilor. Sinek începe cu o întrebare fundamentală: de ce unii oameni sau unele companii sunt mai inovatoare, mai influente și mai profitabile decât altele? De ce unele se bucură de o loialitate mai mare din partea clienților și angajaților? De ce atât de puține companii de top sunt capabile să-și mențină succesul? 

Oameni precum Martin Luther King Jr., Steve Jobs și frații Wright au avut foarte puține lucruri în comun, dar cu toții au început prin a se întreba „de ce?”. Ei au realizat că oamenii nu vor crede într-un produs, într-un serviciu, într-o mișcare sau într-o idee  până când nu vor înțelege „de ce”-ul din spatele acestora. 
Începe cu de ce demonstrează că liderii care au avut cea mai mare influență la nivel mondial gândesc, acționează și comunică în același mod, exact opusul modului în care procedează toată lumea. Sinek numește această idee „cercul de aur” și oferă o structură pe care pot fi construite organizațiile, pot fi conduse mișcările și pot fi inspirați oamenii. Iar totul începe cu întrebarea „de ce?”. 

ACEASTĂ CARTE A FOST SCRISĂ PENTRU TOȚI CEI 
CARE DORESC SĂ-I INSPIRE PE ALȚII ȘI PENTRU CEI 
CARE VOR SĂ GĂSEASCĂ PE CINEVA CARE SĂ-I INSPIRE. 

Simon Sinek conduce o mișcare pentru a construi o lume în care cei mai mulţi dintre noi să fim inspirați de munca pe care o facem. Milioane de persoane au vizionat deja înregistrarea sa video de pe TED.com, despre importanța de a ști de ce facem ceea ce facem. Începe cu de ce aprofundează și mai mult conceptul. 

Orice persoană sau organizație poate explica ce face. Unii pot explica de ce sunt diferiți sau mai buni, dar foarte puțini pot articula clar de ce. Această întrebare nu implică bani sau profit – acelea sunt rezultatele. „De ce” este lucrul care ne inspiră pe noi și pe cei din jur. 

De la Martin Luther King Jr. la Steve Jobs și până la frații Wright, Începe cu de ce demonstrează că liderii care îi inspiră pe toți gândesc, acționează și comunică în exact același mod – acesta fiind complet opusul a ceea ce face restul lumii. 

Schițând o gamă largă de povești reale, cartea oferă o structură pe care organizațiile pot construi, cu ajutorul căreia mișcările pot fi conduse, prin care oamenii pot fi inspirați – și totul începe cu „de ce”.

Citește tot Restrânge

Preț: 5900 lei

Puncte Express: 89

Preț estimativ în valută:
1130 1240$ 978£

Carte disponibilă

Livrare express 14-16 decembrie

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786067223118
ISBN-10: 6067223112
Pagini: 336
Editura: PUBLICA
Seriile Start With Why, Recomandări Viața de Freelancer


Recenzii de la cititorii Books Express


Anonim a dat nota:

This is one of the best books I read in my list. Simon Sinek, the author of the book, narrated very clear how great leaders started with WHY and inspired people.

Citește tot Restrânge