Cantitate/Preț
Produs

Leviathan Wakes (The Expanse, nr. 1)

De (autor)
Notă Books Express:  5.00 · 2 note - 1 recenzie  
Notă GoodReads:
en Limba Engleză Paperback – 15 Jun 2011

Vezi toate premiile Carte premiată

Hugo Award (2012), Locus Awards (2012)
Primul volum din seria science fiction The Expanse.

Umanitatea a colonizat planetele - călătoria interstelară este încă peste posibilitățile noastre, dar sistemul nostru solar a devenit o densă rețea de colonii. 
Tensiunile vin din partea planetelor bogate în minereuri de fier, dar dependente de Terra și Marte și politica pe care aceștia o extind asupra Centurii. 
Căpitanul Jim Holder descoperă o navă abandonată ce deține un secret care amenință să arunce întregul sistem într-un război devastator.
Atacat de către o navă invizibilă din flota de pe Marte, Jim Holden trebuie să găsească o cale prin care șă deslușeașcă motivele din spatele atacurilor, să oprească declanșarea unui război și să afle adevărul din spatele unei vaste conspirații care amenință întreaga rasă umană. 
Citește tot Restrânge
Toate formatele și edițiile
Toate formatele și edițiile Preț Express
Paperback (2) 5253 lei  3-5 săpt. +2674 lei  4-10 zile
  Little Brown Book Group – 03 May 2012 5253 lei  3-5 săpt. +2674 lei  4-10 zile
  Orbit – 15 Jun 2011 12726 lei  3-5 săpt. +2327 lei  4-10 zile

Din seria The Expanse

Preț: 12726 lei

Puncte Express: 191

Preț estimativ în valută:
2472 2697$ 2172£

Carte disponibilă

Livrare economică 21 februarie-07 martie
Livrare express 04-10 februarie pentru 3326 lei

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9780316129084
ISBN-10: 0316129089
Pagini: 592
Dimensiuni: 152 x 235 x 38 mm
Greutate: 0.71 kg
Ediția: New.
Editura: Orbit
Colecția Orbit
Seria The Expanse

Locul publicării: New York, NY

Recenzii de la cititorii Books Express


lavinia vacaru a dat nota:

Cartea este scrisa din perspectiva personajelor principale Miller si Holden. Vasul de minerit gheata pe care Holden lucreaza descopera un semnal de SOS la care sunt obligati sa raspunda, semnalul vine de la vasul Scopuli. De aici incepe misterul si distrugerea vasului pe care lucra, el ajungand alaturi de o echipa mica (Naomi, Amos, Alex si Shed) singurii supravietuitori; Holden incearca sa deconspire totul prin 2 transmisiuni publice de-a lungul cartii, a treia fiind oprita de Miller - al doilea personaj principal, detectiv angajat pentru rapirea unei fete de bogatasi cu numele de Juliette Andromeda Mao, insa isi face datoria putin prea bine si este dat afara din politie. Cu toate acestea Miller nu se lasa si vrea sa o gaseasca pa Julie, astfel drumurile lor reusesc sa se intersecteze.. . Desi personajele principale sunt Miller si Holden, "samanta" principala din carte o reprezinta Julie, cu ea incepe cartea si datorita ei continua si se incheie cu nasterea unui nou inceput. O opera spatiala similara cu Dune cu o referinta adorabil de geeky data de Julie insasi : "Fear is the mind killer" in care asistam la viitorul omenirii, impartit in 3 colonii: Earth, Mars si the Belters cu implicatiile social-politice-militare si desigur........cu descoperirea vietii extraterestre.

Citește tot Restrânge

Descriere

The first book in the landmark Expanse series, now a major television series.

Leviathan Wakes is James S. A. Corey's first novel in the epic, New York Times bestselling series the Expanse, a modern masterwork of science fiction where humanity has colonized the solar system.

Two hundred years after migrating into space, mankind is in turmoil. When a reluctant ship's captain and washed-up detective find themselves involved in the case of a missing girl, what they discover brings our solar system to the brink of civil war, and exposes the greatest conspiracy in human history.

Leviathan Wakes is the breakneck science fiction adventure that launched the epic bestselling Expanse series.

The Expanse
Leviathan Wakes
Caliban's War
Abaddon's Gate
Cibola Burn
Nemesis Games
Babylon's Ashes
Persepolis Rising

The Expanse Short Fiction
The Butcher of Anderson Station
Gods of Risk
The Churn
The Vital Abyss


Notă biografică

James S.A. Corey is the pen name of fantasy author Daniel Abraham and Ty Franck. They both live in Albuquerque, New Mexico. Find out more about this series at www.the-expanse.com.

Recenzii

"It's been too long since we've had a really kickass space opera. LEVIATHAN WAKES is interplanetary adventure the way it ought to be written." --- George R.R. Martin

"This is the future the way it was supposed to be." --- The Wall Street Journal

"As close as you'll get to a Hollywood blockbuster in book form." --- io9.com

"An excellent space operatic debut in the grand tradition of Peter F. Hamilton." --- Charlie Stross

"If you like science fiction with great characters and set in real space, you'll enjoy this one." --- Jo Walton, author of Farthing

Premii