Cantitate/Preț
Produs

În sângele tatălui (Predestinare genetică, nr. 1)

De (autor)
Notă GoodReads:
ro Limba Română Carte Paperback

Primul volum din seria Predestinare genetică

***

Intr-un viitor mai puțin îndepărtat decât ne-ar plăcea să fie, Justiția nu mai este oarbă. Dimporivă, ea vede adânc în sângele oamenilor, în ADN-ul lor și în mintea lor, fără însă a le putea pătrunde și în suflete. Ce se întâmplă atunci când, în numele siguranței cetățeanului, un complet de judecată trimite un om nevinovat la detenție pe viață, numai și numai pentru că acesta pare predispus genetic la a deveni (cândva, poate) un viitor criminal? Și ce se întâmplă atunci când un ucigaș în serie face ravagii cumplite, la adăpostul unui chip blajin? Cădere și înălțare, viață și moarte, accidente nefericite și premeditare, suspans, acțiune și o mie de întrebări. în sângele tatălui este un roman science – fiction de excepție, o distopie întunecată și un thriller pasionant în care personajele par prinse pe veci în pânza de păianjen a sorții. Destin sau… predestinare genetică?

***

Un carismatic ucigaș în serie (inspirat din realitate) și un individ banal, prinși în angrenajul procedural al unei justiții distopice… Politică sau predestinare? Impulsul criminal se moștenește sau se dobândește? Poate Constituția garanta siguranța cetățenilor SUA, și dacă da, cu ce preț?

In binecunoscutul său ritm alert, Ciprian Mitoceanu ne poartă către un viitor apropiat pe cât de îngrijorător, pe atât de verosimil: zarurile au fost aruncate.

Oliviu Crâznic

Citește tot Restrânge

Din seria Predestinare genetică

Preț: 5098 lei

Puncte Express: 76

Preț estimativ în valută:
1045 1189$ 940£

Carte disponibilă

Livrare economică 01-15 ianuarie 19

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786069256473
ISBN-10: 6069256476
Pagini: 217
Editura: Crux Publishing
Seria Predestinare genetică