Cantitate/Preț
Produs

Cartea cu scoarte de argint, ferecate (Crux Istoria viitorului de azi)

De (autor)
Notă GoodReads:
ro Limba Română Carte Paperback

Cine a creat cartea cu scoarţe de argint, ferecate? Ce secrete se ascund oare în ea? Cine va avea puterea sau dibăcia să o deschidă? Și, cel mai important, ce va fi descoperit înăuntru?

In cel mai recent volum de proză al scriitorului Florin Pîtea, veţi avea prilejul să aflaţi răspunsurile la aceste întrebări şi să călătoriţi pe un tărâm fascinant, în compania unor personaje de neuitat.

Cartea cu scoarţe de argint, ferecate.

Un volum magic. Un tărâm de basm. O revoluţie industrială.

***

Delirul încapsulat, primul volum al seriei Cartea cu scoarțe de argint, ferecate, semnată de cunoscutul scriitor român de science-fiction și fantasy Florin Pîtea, ne invită să ne alăturăm unor personaje memorabile, iar împreună cu ele să luăm parte la o aventură steampunk pe cât de palpitantă, pe atât de amuzantă. Din Gorena și până în Insulele Ducofer, însoțiți de savanți (mai mult sau mai puțin nebuni), agenți secreți, doamne din lumea bună, lorzi și academicieni, mecanoizi și mașinării dotate cu inteligență și limbaj, vom călători purtați pe aripile fanteziei autorului. Nu vă uitați derringer-ul acasă, căci unele aventuri pot fi… periculoase. Și nu lăsați deoparte nici batistele cu care o să vă ștergeți lacrimile de râs, pentru că unele personaje sau situații par desprinse direct din operele lui Terry Pratchett.

Citește tot Restrânge

Din seria Crux Istoria viitorului de azi

Preț: 5630 lei

Puncte Express: 84

Preț estimativ în valută:
1151 1311$ 1032£

Carte disponibilă

Livrare economică 03-17 septembrie

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786069256466
ISBN-10: 6069256468
Pagini: 266
Editura: Crux Publishing
Seria Crux Istoria viitorului de azi