Cantitate/Preț
Produs

Ascensiunea stelară (Regatul sufletelor pierdute, nr. 2)

De (autor)
Notă GoodReads:
ro Limba Română Carte Paperback

După succesul de piață și critică avut cu romanul Regatul sufletelor pierdute, Ana-Maria Negrilă revine cu o continuare încă și mai spectaculoasă: romanul space opera Ascensiunea stelară, al doilea volum al seriei Stelarium. Am părăsit planeta Galene și ne îndreptăm alături de cei trei agenți secret din Regatul Celest spre o planetă exotică și misterioasă: Cardeea. Bun venit într-o lume post-umană, dar cât de familiară, cu intrigile ei politice, cu conflictele ei mai mult sau mai puțin subtile și cu jocurile de culise puse la cale de personaje ale căror adevărate intenții abia le putem ghici! Sub razele de lumină roșie și fierbinte a lui Adranus își dau întâlnire personaje umane și non-umane, inteligențe artificiale, creiere vegetale și chiar… nave spațiale – și toate au un singur scop. Care este acela și cine va ieși câștigător din această cursă veți afla numai citind Ascensiunea stelară!

***

Ana-Maria Negrilă a revenit pe piața românească de carte cu un roman, Regatul sufletelor pierdute, apărut la Crux Publishing în primăvara anului 2016. Și mare mi-a fost bucuria să constat că publicul cititor român a primit cu brațele deschise noul volum.

Spre sfârșitul aceluiași an, colega mea scriitoare ne oferă încă un prilej ca să ne bucurăm și să o felicităm. Căci, tot sub egida Crux Publishing, apare al doilea volum din seria Stelarium – Ascensiunea stelară – o rundă încă și mai spectaculoasă de intrigi, comploturi, biotehnologie, inginerie spațială și explorări. Cei care au parcurs deja primul roman vor începe imediat lectura acestui nou roman. Celor care abia acum descoperă universul space opera al scriitoarei Ana-Maria Negrilă le urez bun sosit. Așteptarea ultimului roman, care să rotunjească trilogia Stelarium, nu va dura mult.

Lector Univ. Dr. Florin Pîtea

 


 

Citește tot Restrânge

Preț: 6937 lei

Puncte Express: 104

Preț estimativ în valută:
1391 1573$ 1197£

Carte disponibilă

Livrare economică 08-22 aprilie

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9789739839488
ISBN-10: 9739839487
Pagini: 470
Editura: Crux Publishing
Seriile Regatul sufletelor pierdute , Crux Istoria viitorului de azi