Cantitate/Preț
Produs
Update 23 martie - COVID-19 - Informații privind activitatea Books Express

Be Obsessed Or Be Average (Brandminds)

De (autor)
Notă Books Express:  4.00 · 2 note - 1 recenzie  
Notă GoodReads:
en Limba Engleză Hardback – 11 Oct 2016

De la antreprenorul milionar și autorul bestseller-ului ''The 10 X Rule'' vine un semnal de alarmă îndrăzneț și contradictoriu pentru oricine este pregătit cu adevărat pentru succes. Una dintre cele mai bune 7 cărți motivaționale ale anului 2016, potrivit revistei Inc. Magazine.

Înainte ca Grant Cardone să construiască cinci companii de succes, să devină multimilionar și să scrie cărți devenite bestseller-uri, el a fost sărac, șomer și dependent de droguri. Grant a crescut cu vise mari, însă prietenii și familia l-au sfătuit să fie mai rezonabil și mai puțin exigent. Dacă va ''juca după reguli'', ei i-au spus că se va bucura de succesul tuturor celorlalți din clasa de mijloc. Dar când a ascultat de ei, a dat greș. 

Apoi a încercat cealaltă abordare. A început să spună DA obsesiei lui arzătoare de a deveni un rock star în domeniul afacerilor, un super vânzător și un mare filantrop. Voia să locuiască într-un conac și chiar să dețină un avion. Această obsesie a făcut ca toate visele sale să devină realitate. Și te poate ajuta și pe tine să obții un succes masiv.

După cum spune Grant, ne aflăm în mijlocul unei epidemii de mediocritate. Înțelepciunea convențională este de a căuta un echilibru și de a-l menține. Dar asta este doar o scuză pentru a nu fi excepționali. 

Dacă vrei un adevărat succes, trebuie să-ți tratezi obsesia ca pe un proiectil și s-o lansezi în spațiu.

Această carte îți va oferi inspirația și instrumentele necesare pentru a ieși din coconul tău de mediocritate și pentru a-ți atinge cele mai nebunești vise. Grant te va învăța cum să:

- îți stabilești obiective nebunești și cum să ajungi la ele în fiecare zi,

- îți hrăneși fiara: când prețuiești banii și îi cheltui pe lucrurile potrivite, vei obține mai mulți. Nu îi asculta pe cei care se îndoiesc de tine.

Indiferent dacă lucrezi în vânzări, dacă deții o mică afacere sau muncești în fiecare zi în tura de la ora 9 la 17, calea ta către fericire trece prin obsesiile tale. Este o alegere simplă: fii obsedat sau fii mediocru.

Citește tot Restrânge

Din seria Brandminds

Preț: 11985 lei

Preț vechi: 14981 lei
-20%

Puncte Express: 180

Preț estimativ în valută:
2358 2584$ 2099£

Carte disponibilă

Livrare economică 11-17 iunie
Livrare express 30 mai-03 iunie pentru 1606 lei

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9781101981054
ISBN-10: 1101981059
Pagini: 240
Dimensiuni: 158 x 235 x 27 mm
Greutate: 0.42 kg
Editura: Penguin Random House Group
Colecția Portfolio
Seria Brandminds

Locul publicării: United States

Recenzii de la cititorii Books Express


Anonim a dat nota:

Good, entertaining and motivating book from the real-estate guru Cardone about going beyond the limit.

Citește tot Restrânge