Cantitate/Preț
Produs

Cărți de Zig Ziglar

Zig Ziglar

Zig Ziglar este unul dintre cei mai cunoscuţi autori din domeniul motivaţional și al dezvoltării personale, creierul cursului „I CAN” (EU pot), care şi astăzi se predă în mii de şcoli din întreaga lume. Hilary Hinton “Zig” Ziglar, pe numele său complet, reușește cu ajutorul cărţilor sale să-i ajute pe oameni să evolueze, având în acelaşi timp un mod de a scrie prin care cititorii se simt confortabili şi relaxaţi, iar multe companii de pe tot mapamondul apelează la cărţile, programele video şi CD-urile sale pentru a-şi forma, instrui şi motiva eficient angajaţii.

Zig Ziglar s-a născut prematur în Coffee County, Alabama, fiind al zecelea dintre cei doisprezece copii ai familiei și cel mai mic băiat. Zig Ziglar a renunțat la colegiu şi a început o carieră ca şi agent de vânzări. În timp ce lucra la WearEver Cookware, Ziglar devine interesat de discursul motivațional şi tehnicile de autoajutorare, începând să țină discursuri proprii.

Împreună cu Richard „Dick” Gardner și Hal Krause, Ziglar a fondat în 1963 American Sales Masters, obiectivul companiei fiind să ridice imaginea şi profesionalismul vânzătorilor din America prin organizarea de seminarii. Ulterior, a bătut lumea în lung şi-n lat timp de decenii, ținând discursuri despre cum să-ţi trăiești viața din plin.

În 1975 a publicat prima lui carte, „See You at the Top” (Ne vedem în Top), care a devenit în mod rapid bestseller. Interesant este că aceasta a fost respinsă de 39 de ori înainte de a fi publicată, însă în acest moment diferite edituri din lumea întreagă încă o publică. Dintre cele 30 de cărți scrise de el, care acoperă subiecte precum leadership, performanță etică, vânzări, dezvoltare personală, persuasiune, succes profesional, dar şi personal sau relații de cuplu, nouă dintre ele au fost bestsellere în diverse topuri.

Printre cele mai cunoscute cărţi ale sale se număra: „Ne vedem în Top”, „Dincolo de vârf”, „Putem creşte copii buni într-o lume negativă”, „Secretul căsniciei fericite”, „Curs de vânzări” și „Gândește optimist într-o lume cenușie”.

Compania fondată de el, pe care a condus-o în calitate de președinte, Ziglar Inc a avut şi are în continuare misiunea de a ajuta oamenii care doresc să-și pună în valoare toate resursele fizice, intelectuale și spirituale, iar calităţile sale excepţionale de orator motivaţional şi scriitor sunt apreciate pe tot mapamondul. „Vânzarea nu este ceva ce îi faci cuiva, este ceva ce faci pentru cineva.” Pornind de la acest moto, Zig Ziglar şi-a ţinut promisiunea şi a spus nu la numeroase oferte promiţătoare în domeniul vânzărilor, continuând să ajute oamenii să deveni mai valoroşi şi mai apreciaţi atât în viaţa lor personală, cât şi în afaceri.

Cele mai notorii citate ale lui Citate Zig Ziglar rămân: „Un ţel propus în mod corespunzător este pe jumătate atins.”; „Dacă pleci să cauţi un prieten, vei descoperi că sunt greu de găsit. Dacă pleci să devii un prieten, îi vei găsi oriunde.”; „Atitudinea ta, nu aptitudinea, îţi va determina altitudinea.”.

Cu toate că Zig Ziglar nu se mai afla printre noi, acesta decedând la data de 28 noiembrie 2012, motivaţia, zelul excepţional şi principiile sale continuă să trăiască prin lucrările sale.

Citește tot Restrânge
This Way Up!

This Way Up!

De (autor) Zig Ziglar
Paperback – 14 Oct 2021
Preț: 7914 lei 11388 lei
Economic 23 dec 22 - 04 ian 23 · Express 10-17 dec
-31%
Zig

Zig

De (autor) Zig Ziglar et al.
Paperback – February 2004
Preț: 13393 lei
Economic 21 dec 22 - 04 ian 23 · Express 13-21 dec