Cantitate/Preț
Produs

The way of the dog: Arta de a face succesul inevitabil (The way of the dog)

De (autor)
Notă GoodReads:
ro Limba Română Paperback – 10 Dec 2012

Derek Stubbins este un vânzător ratat sau dacă privim lucrurile din altă perspectivă unul extraordinar doar că clienții săi sunt puțin obtuzi și nu doresc să cumpere nimic de la el. Într-o bună zi, fără nicio altă avertizare, Derek este transformat în mod miraculos într-un câine de stână. Aflat în această postură, nu numai că trebuie să se obișnuiască cu noua sa formă de existență, dar principalul său scop este de acum să reușească să aducă de fiecare dată oile în țarc. Va reuși el acest lucru? Va fi capabil să spargă vraja care l-a transformat în câine? Își va mai vedea vreodată copiii și soția?

The way of the dog este o parabolă care ne va arăta cum să ne îmbunătățim șansele de a obține ceea ce vrem atât în viața profesională, cât și în cea personală.

„Pe măsură ce pregăteam această carte să fie una predominant despre afaceri, mi-am dat seama că oamenii și-ar dori ca vieţile lor să meargă într-o anumită direcţie. Le-ar plăcea să-și realizeze obiectivele, să se bucure de faimă, avere și chiar să le iasă sufleul de brânză perfect. Însă mulţi dintre noi nu au nici cea mai mică idee legată de locul în care se află. S-ar putea să ştim unde ne-am dori să ajungem, dar nu avem habar de cât de departe este acel loc şi care ar fi primul pas ce trebuie făcut sau ce vom face dacă întâlnim obstacole de-a lungul acestui drum. Succesul ni-l dorim cu toţii, dar descoperim că este greu să credem că ar putea deveni inevitabil.” Geoff Burch

Un reprezentant de vânzări, un câine, o vrăjitoare cu cele mai bune intenţii, rivali, o competiţie importantă, toate acestea vorbesc cu mult tâlc, dar şi cu multă claritate despre arta vânzării.

Cum? Îţi oferim plăcerea să afli chiar tu, lăsându-te vrăjit de această carte surprinzătoare.

Citește tot Restrânge

Preț: 3202 lei

Preț vechi: 3372 lei
-5%

Puncte Express: 48

Preț estimativ în valută:
619 738$ 531£

Carte disponibilă

Livrare express 02-06 iulie

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786068360249
ISBN-10: 6068360245
Pagini: 142
Dimensiuni: 140 x 200 mm
Editura: PUBLICA
Seria The way of the dog