Cantitate/Preț
Produs

Southern Reach Trilogy

Annihilationeste primul volum din trilogiaSouthern Reachsemnată Jeff VanderMeer. Îi urmeazăAuthorityși volumul final intitulatAcceptance.
Zona X a fost izolată de restul continentului vreme de decenii. Natura și-a recuperat ultimele vestigii de la civilizația umană.
Prima expediție a însemnat descoperirea unui teritoriu idilic, pur. A doua a însemnat sinuciderea tuturor membrilor echipajului. În a treia totul s-a terminat cu un măcel produs între cei plecați.
În cea de-a unsprezecea expediție, membrii echipei s-au întors ca niște palide umbre a oamenilor care au fost cândva toți murind la câteva luni din cauza unei forme agresive de cancer.
Aceasta este expediția cu numărul 12.
Echipa este formată din patru femei: un antropolog, un topograf, un psiholog și un liderde facto.
Misiunea lor este să extragă mostre din solul Zonei X și să o cerceteze amănunțit în scop științific. Iar cel mai important: să nu se lase contaminate de Zona X.
Sosind și asteptând lucruri surprinzătoare, cele patru femei descoperă o anomalie topografică și forme de viață ce depășesc înțelegerea convențională. Însă secretele pe care femeile și le ascund una celeilalte vor schimba totul.
După cea de-a douăsprezecea expediție care se dovedește dezastruoasă, agenția secretăSouthern Reachcare monitorează aceste expediții îl numește pe John Rodriguez, cel supranumit "Control" liderul unei noi călătorii primejdioase în adâncurile Zonei X.
Aceste momente au loc în volumulAuthorityși merg mult mai departe o dată cu descoperirile pe care John le face punând ulterior la îndoială scopul organizației pe care o servește.
Este iarnă în cea de-a treia carte și ultima a seriei numităAcceptance.O nouă echipă se îmbarcă la bordul unei misiuni ce are ca miză găsirea unui membru al unei expediții trecute.
Înaintând în necunoscut, membrii echipajului vor realiza că misterele Zonei X au fost dezlegate, dar consecințele acestor acțiuni sunt profunde și terifiante.

Citește tot Restrânge