Cantitate/Preț
Produs

Cărți de Sam Taplin

Cărți de Sam Taplin

Sam Taplin este un autor prolific de cărți pentru copii. A scris nu numai o enciclopedie a dinozaurilor sau un manual pentru cavaleri medievali, dar și poezii și multe, multe cărți pentru copii mici. Aceste din urmă au fost editate mai ales la editura Usborne.

Biografie

A fost pasionat de cuvinte și de poezie încă de când era în școala primară. Această pasiune l-a determinat și să studieze literatura engleză la facultate. Sam a revenit la cărțile pentru copii și atunci când s-a făcut om mare. Chiar dacă a studiat construcții lingvistice complicate la facultate, crede că e nevoie de puține cuvinte simple ca să spui ceva valoros. E nevoie de cuvintele potrivite.

Cariera de scriitor

Cărțile pentru copii l-au format pe Sam. Cele mai frumoase amintiri ale sale sunt legate de poveștile din copilărie. Ele l-au transpus într-o altă lume, de care s-a îndrăgostit. Pin cărțile sale autorul vrea să ofere aceeași experiență copiilor de acum.
Îi place foarte mult să lucreze cu ilustratori și designeri pentru cărțile cu imagini. Aceștia interpretează cuvintele într-un fel magic. În acest fel ia naștere ceva minunat - o carte pentru copii.

Fotografia lui Sam datează din 2013. Atunci autorul a fost nominalizat pe lista scurtă pentru premiul Roald Dahl Funny Prize. Michael Rosen a vorbit foarte frumos despre Noisy Bottoms cu această ocazie.

Cele mai populare cărți ale lui Sam Taplin

  1. My First Keyboard Book - Prima mea carte cu claviatură. Cartea chiar conține o mini claviatură, recomandată de la 3 ani
  2. 1000 Things That Go - 1000 de lucruri care merg, recomandată copiilor începând cu 4 ani
  3. First Encyclopedia of Dinosaurs and Prehistoric Life- Prima enciclopedie a dinozaurilor și a vieții preistorice, pentru copii mai mari de 5 ani

Cum ajung cărțile la tine

Vezi mai jos toate cărțile lui Sam Taplin în limba engleză, în original. Multe au fost traduse și în limba germană. În România a apărut Grammar and Punctuation în traducerea Alinei Sârbu, la editura Corint Junior: Gramatica și punctuația limbii engleze.

Pot fi comandate oriunde în România cu livrare economică sau express în 7-10 zile și cuambalare specială de cadou Books Expressgratuită. Pentru orice detalii nu ezita să contactezilibrarul personal;)

Citește tot Restrânge