Cantitate/Preț
Produs

Cărți de Ryan Holiday

Cărți de Ryan Holiday

Ryan Holiday, născut pe 16 iunie 1987 este un scriitor american, strateg în relații publice, proprietar de librărie, fost director de marketing pentru American Apparel și gazda podcastului The Daily Stoic.

Holiday și-a început cariera profesională după ce a abandonat facultatea, la vârsta de 19 ani, pentru a fi ucenic sub conducerea lui Robert Greene, autorul cărții „The 48 Laws of Power”. A avut o carieră de marketing de succes la American Apparel și a fondat o agenție de creație numită Brass Check, care a consiliat clienți precum Google, TASER și Complex și mulți autori proeminenți de bestselleruri, inclusiv Neil Strauss, Tony Robbins și Tim Ferriss.

Ryan Holiday este autorul a zece cărți de succes, printre care „The Obstacle Is the Way”, „Ego Is the Enemy”, „The Daily Stoic”, „Conspiracy and Stillness Is the Key” care s-au vândut în peste 3 milioane de exemplare în treizeci de limbi și au o mulțime de fani în întreaga lume, fie că este vorba de antrenorii NFL, sportivi profesionişti, personalități TV sau lideri politici.

Ryan Holiday scrie constant pentru New York Times, USA Today, New York Observer, Thought Catalog, Entrepreneur, Fast Company, The Huffington Post, Medium, Boing Boing, Forbes, Columbia Journalism Review, dar şi pe blogul personal, care are peste 200.000 de abonaţi prin e-mail ce primesc constant articolele sale concepute pentru a-i ajuta să fie mai productivi și să aibă mai mult succes.

Holiday a publicat prima sa carte, o expunere media despre starea jurnalismului online, intitulată „Trust Me, I'm Lying” în iulie 2012, care s-a aflat imediat pe lista de bestselleruri Wall Street Journal. A doua sa carte, „Growth Hacker Marketing” a fost publicată inițial în septembrie 2013 de Portfolio/Penguin și apoi extinsă într-o ediție tipărită în 2014. Cartea arată cum eforturile tradiționale de marketing nu mai sunt în prezent cele mai eficiente și de ce hacking-ul de creștere este mai ieftin și mai eficient pe piața actuală.

Cartea a fost numită de Inc. Magazine printre primele 10 cărți de marketing ale anului 2014. În februarie 2014, Holiday a fost numit redactor general al secțiunii Business & Technology al săptămânalului New York Observer.

A treia carte a lui Holiday, „The Obstacle Is The Way” a fost publicată la 1 mai 2014 şi se bazează pe exercițiul stoic de a încadra obstacolele ca şi oportunități. Aceasta s-a vândut în peste 1 milion de exemplare și a fost citită de componenţii echipei New England Patriots în timpul sezonului câștigător al Super Bowl-ului din 2014, precum și distribuită în vestiarul formaţiei Seattle Seahawks în intersezonul următor. „The Obstacle Is the Way” a ajuns pe locul 1 în lista de bestselleruri Wall Street Journal în 2019, la cinci ani de la lansarea sa inițială.

În octombrie 2019, Holiday a publicat ”Stillness Is the Key”, care a devenit prima dintre cărțile lui Holiday ce a ajuns pe locul 1 în lista cu bestselleruri din New York Times. „Stillness Is the Key” pledează pentru o abordare echilibrată a vieții și, deși se referă în mare parte la stoicism, Holiday face, de asemenea, referiri la budism, confucianism, taoism, precum și la religiile avraamice.

Steven Pressfield, autorul bestsellerului New York Times „The War of Art” este de părere că „Ryan Holiday este unul dintre cei mai buni gânditori ai generației sale…”.

Ryan îşi petrece cea mai mare parte a timpului într-o fermă de 40 de acri în comitatul Bastrop, Texas, alături de soţie şi de cei doi fii, unde îşi scrie cărţile și se îngrijeşte de creșterea vitelor, măgarilor și caprelor.

Cărţi publicate:

  • „Trust Me, I'm Lying: Confessions of a Media Manipulator”(2012),

  • „Growth Hacker Marketing: A Primer on the Future of PR, Marketing, and Advertising” (2014),

  • „The Obstacle Is the Way: The Timeless Art of Turning Trials into Triumph” (2014),

  • „Ego Is the Enemy” (2016),

  • „The Daily Stoic: 366 Meditations on Wisdom, Perseverance, and the Art of Living”, (2016),

  • „Perennial Seller: The Art of Making and Marketing Work that Lasts” (2017),

  • „The Daily Stoic Journal: 366 Days of Writing and Reflection on the Art of Living” (2017),

  • „Conspiracy: Peter Thiel, Hulk Hogan, Gawker, and the Anatomy of Intrigue”, „Stillness Is the Key”(2019),

  • „Lives of the Stoics: The Art of Living from Zeno to Marcus Aurelius: Lessons on the Art of Living” (2020),

  • „Courage Is Calling: Fortune Favors the Brave” (2021).

Citește tot Restrânge