Cantitate/Preț
Produs

Running Mag, Numărul 4 (Running Mag, nr. 4)

De (autor)
Notă GoodReads:
ro Limba Română Carte Paperback – 08 Nov 2016

Numărul de toamnă al revistei RUNNING MAG susţine motivaţia celor care zgribuliţi de primele temperaturi scăzute cochetează cu ideea atârnării în cui a pantofilor de alergare. Ei bine, asta nu putem accepta!

Dacă Antonia, care va deveni din nou mămică, poate să facă sport, atunci nu mai există nicio scuză. Şi nu este singura care pune sportul pe lista priorităţilor zilnice! Alexandra StanPatricia Cimpoiaşu (Amadeus) şi Sorina Fredholm sunt vedetele intervievate de noi în încercarea de a afla ce antrenamente folosesc pentru a se păstra în formă.

Însă până la VIP-uri, rubricile noastre clasice vă poartă cu Marius Ionescu în lumea literei D (alfabetul alergătorului) şi cu Paul Dicu pe cărările gimnasticii de tonifiere.

Nici paginile lui Andrei Gligor nu trebuie ratate, mai ales de către tăticii care vor să alerge însoţiţi de juniori, plasați comod în cărucioarele de copii.

În pagina de teste ne-am întâlnit cu un aparat de alergare indoor, proaspăt aterizat de la salonul FIBO din Germania. Zero Runner de la Octane Fitness vrea să dărâme paradigmele alergării în interior, cu un sistem nou, complet diferit de aparatele pe care le cunoaştem cu toţii.

Şi tot în acest număr investigăm şi cea mai explozivă şi spectaculoasă disciplina atletică: sprintul. Alături de campioni naţionali şi antrenori emeriţi, ne întoarcem în timp pentru a afla istoria celei mai vechi probe olimpice, dar ne ancorăm şi în prezent, cu primele antrenamente specifice.

Fetele primesc atenţia cuvenită cu o secţiune dedicată coafurii potrivite pentru alergare, iar băieţii se pot delecta cu o pagină de suplimente pentru forţa şi energie, dar nu înainte de a citi peripeţiile Eroului Nostru: Florin Ioniţă a alergat Spartathlonul, adică o cursă de aproape 250 de kilometri!

În paginile dedicate competițiilor poți citi despre prima cursă organizată de RUNNING MAGPăltiniş 1000, care a fost un succes total şi fotografiile ilustrează asta mai mult decât 1000 de cuvinte.

Și fiindcă tot vorbim de competiții am vrut să vedem și care sunt beneficiile pe care acestea le aduc comunităților locale!

Plus că Alex Filip a fost trimisul nostru special la startul Triatlonului de la Budapesta şi la Cursa Templierilor din Franţa.

Iar dacă cumva are cineva nevoie de informaţii despre recuperarea postoperatorie, atunci avem cea mai bună sursă: antrenorul Petre Manu tocmai a trecut printr-o astfel de experienţa şi ne împărtăşeşte toate detaliile necesare.

Restul de pagini, până la 84, ţi le lăsăm să le descoperi singur, pentru doar 9,90 lei.

Cu RUNNING MAG alergarea este noul tău stil de viață.

Citește tot Restrânge

Preț: n/a

Disponibilitate incertă

Doresc să fiu notificat când acest titlu va fi disponibil:

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 2000000006284
Pagini: 84
Editura: Running Mag
Seria Running Mag