Cantitate/Preț
Produs

Running Mag, Numărul 1: Running Mag, cartea 1

Autor Running Mag
ro Limba Română Other merchandize – 12 feb 2016

Din 12 februarie găsești în rețeaua magazinelor Inmedio primul număr al revistei RUNNING MAG. Andreea Ibacka este pe coperta primului număr și vorbește despre experiențele ei legate de alergare.

Am povestit și cu Constantina Diță, cu băieții de la Fit Republic și cu Radu Milea din Team Run.

Am intrat în comunitatea 321sport, am văzut cum e cu alergarea în alte sporturi, raliu și schi alpin, și avem un plan de pregătire pentru cei care vor să alerge primii 5 kilometri.

La asta se adaugă sfaturi despre cum să-ți alegi pantofii de alergare, ce să mânănci ca să ai energie, rețete pe care le poți face acasă, dar și informații legate de problemele medicale care pot să apară atunci când alergi.

În plus, pentru că este extrem de important să mergi la un doctor înainte să începi să alergi am testat pe pielea noastră toate examenele medicale.

A, mai găsești și un calendar al celor mai cool competiții de alergare din lunile februarie și martie în caz că nu te-ai hotârt unde să te întreci cu alți prieteni care au aceeași pasiune ca și tine.

Sunt 84 de pagini, la prețul de 9,90 lei, în care ne-ar plăcea să-ți găsești motivația de a începe să alergi sau să-ți îmbunătățești timpul pe kilometru.

Cu RUNNING MAG alergarea este noul tău stil de viață. Primul număr al revistei este acum disponibil în rețeaua magazinelor Inmedio.

Gata, dă-te jos de pe canapea și ieși la alergare!

Citește tot Restrânge

Preț: n/a

Disponibilitate incertă

Doresc să fiu notificat când acest titlu va fi disponibil:

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 5948492680018
Pagini: 84
Editura: Running Mag
Seria Running Mag