Cantitate/Preț
Produs

Cărți de Mark Manson

Cărți de Mark Manson

Mark Manson, născut pe 9 martie 1984, este un autor și blogger american de „self-help”, de trei ori cel mai bine vândut autor conform New York Times. Cărțile sale s-au comercializat în peste 14 milioane de exemplare, în întreaga lume și au fost traduse în peste 65 de limbi, iar bestsellerurile sale au ajuns în șaisprezece țări diferite.

Potrivit Amazon Charts, „The Subtle Art of Not Giving a F*ck: A Counterintuitive
Approach to Living a Good Life”
(Arta subtilă a nepăsării: O carte despre speranță: o metodă nonconformistă pentru o viață mai bună – tradusă şi în limba romană) a fost cea mai citită carte non-ficțiune din întreaga lume, în anul 2017.

A apărut în peste 50 dintre cele mai importante ziare, reviste sau emisiuni de radio şi
televiziune de pe planetă, inclusiv NBC, CNN, Fox News, BBC, GQ, The Guardian, Time
Magazine, Larry King, Dr. Oz, New York Times, New York Post, USA Today, Buzzfeed, Vice și Vox.

Men’s Health l-a numit „unnervingly well-read”, iar Sunday Times l-a descris pe baza lucrărilor sale drept „bețivul local care a petrecut prea mult timp în secțiunea de filosofie a librăriei”, ceea ce nu poate fi decât un compliment amuzant.

De asemenea, Manson a fost speaker pentru unele dintre cele mai inovatoare și de succes
companii de pe planetă, printre care Google, Facebook, Microsoft, Blackstone, Stack Exchange, Xero sau LinkedIn, dar şi lector invitat la mai multe universități.

A susținut prelegeri despre fericire la Universitatea din California de Sud și Universitatea din
Viena, dar și despre antreprenoriat la Universitatea din Utah și la Universitatea Texas din
Austin, McCombs School of Business.

Însă înainte de a fi autor de cărţi, Mark Manson a fost blogger. A debutat în această activitate în anul 2007, iar în câțiva ani blogul său a fost citit de mai mult de un milion de oameni în fiecare lună. Astăzi, www.markmanson.net este citit anual de peste 15 milioane de persoane.

În 2015, Manson a fost unul dintre primii care a lansat un model de abonament plătit, care a
fost adoptat ulterior de majoritatea celor din industria editorială online. În 2022 a lansat Școala de artă subtilă, o colecție de cursuri video care analizează în profunzime subiectele sale preferate, despre care a scris în cărți și pe blogul personal, în toţi aceşti 15 ani.

În prezent, mai mult de jumătate de milion de oameni primesc lunar gratuit newsletter-ul „Mindf*ck Monthly”.

Puţină lume ştie că înainte de a deveni scriitor, autorul și bloggerul american de 37 de ani a fost un muzician fără succes, aşa cum se autocaracterizează. A crescut în Austin, Texas, mutându-se apoi în Boston pentru a merge la universitate, unde a obţinut o diplomă în Relații Internaționale și Afaceri, în anul 2007.

Ulterior, lucrat la o bancă de investiții timp de trei săptămâni, de unde şi-a dat demisia după ce un manager s-a plâns că a citit prea multe cărți în timp ce era la birou.

Dezmințând multe dintre vechile ideologii despre gândirea pozitivă și legea atracției, Manson
împărtășește sfaturi de viață întemeiate pe dovezi și construite pe baza a zeci de ani de
cercetare psihologică și tehnici terapeutice dovedite.

Este de părere că sănătatea mintală, dezvoltarea personală și fericirea nu sunt ceva pentru cei privilegiați, ci mai degrabă ar trebui să fie un drept pentru oricine și-a asumat responsabilitatea de a se perfecționa. Aşa că dorinţa lui este să împărtășească aceste informații la o scară mai largă și cât mai ieftin posibil.

A lucrat cu Will Smith pentru a scrie autobiografia actorului, intitulată „Will”. Vorbeşte bine trei limbi, iar alte trei satisfăcător. Şi-a cunoscut soția în Brazilia, iar în prezent cei doi locuiesc împreună în New York.

Cărţi publicate:

„Models: Attract Women Through Honesty” (2011), „The Subtle Art of Not
Giving a F*ck: A Counterintuitive Approach to Living a Good Life” (2016), „Everything is F*cked: A Book About Hope” (2019), „Love is Not Enough” – audiobook (2020).

Citește tot Restrânge
Will

Will

Autor Will Smith et al.
8 feb 2022
Paperback
Preț: 8689 lei
3-5 săpt.
Will

Will

Autor Will Smith et al.
23 noi 2023
Paperback
Preț: 5438 lei 6627 lei
21-33 zile | 12-18 zile
-18% Nou