Cantitate/Preț
Produs

Cărți de Julia Quinn

Julia Quinn - un nume care strălucește cu mândrie în rândul autorilor bestsellers din New York Times. Absolventă de Harvard, Julia a fost pasionată de istoria artei, însă tânjea și după medicină, așa că a decis să le îmbine într-un mod productiv. 

În perioada în care învăța pentru admiterea la medicină, a descoperit cărțile clasice și putem spune că de acolo, restul a fost istorie. Pasiunea pentru scris a grăit de la sine și astfel au apărut primele sale romane din perioada Regency, un trademark care a însoțit-o în călătoria sa. 

Iubește o poveste de dragoste intensă și crede într-un final fericit. Romanele de epocă sunt alinarea ei și își găsește inspirația în poveștile clasice, cele precum "Mândrie și Prejudecată" sau "Rațiune și Simțire". Creionează cu talent o perioadă din istoria noastră pe care nu am trăit-o, dar la care visam, pentru că iubirea avea un sens mult mai poetic atunci.

Datorită ei, milioane de femei care îi citesc poveștile suspină atunci când un gentleman își declară dragostea sau o lady se îndrăgostește în mod iremediabil de alesul inimii. 

Cărțile sale sunt dedicate soțului său, Paul Pottinger, și consideră că acesta a ajutat-o să își ducă visul până la capăt. În prezent, Julia este una dintre cele 16 autoare care ocupă un loc în Romance Writers of America’s Hall of Fame. Cărțile sale s-au tradus în aproximativ 30 de limbi și drepturile seriei "Bridgerton" au fost cumpărate de Netflix pentru ecranizare. În prezent, trăiește alături de soțul și de cei doi copii, scrie și se ocupă activ în procesul de producție al serialului Bridgerton, care a ajuns la sezonul cu numărul 2. 

“In some ways, portraying a healthy relationship in literature is the most revolutionary thing you can do.” —Julia Quinn

Citește tot Restrânge