Cantitate/Preț
Produs

Anatomia lui Gray pentru studenți, ediția a patra

Adaptat de Prof. Univ. Dr. Florin Mihail Filipoiu Autor A. Wayne Vogl, Adam W. M. Mitchell, Richard L. Drake
Notă:  5.00 · 4 note - 1 recenzie 
ro Limba Română Paperback – 2019

Ușor de citit, cu un număr impresionant de desene anatomice și relevantă din punct de vedere clinic, Anatomia lui Gray pentru studenți, ediția a patra, reprezintă manualul viitorilor medici în ceea ce privește informațiile esențiale din anatomia umană. Acest volum complet revizuit se concentrează pe cunoștințele de bază pe care studenții trebuie să le dețină și se distinge printr-un format ușor accesibil care facilitează parcurgerea eficientă a materialului. O echipă de autori și consilieri experți la nivel mondial își împărtășesc vasta experiență de predare și practică clinică, evidențiată și de cele peste 1 000 de ilustrații originale prezente pe parcursul cărții.
• Ajută studenții să înțeleagă aplicațiile practice ale conceptelor anatomice prin parcurgerea unică a anatomiei regionale, a imaginilor corelative de diagnostic și a studiilor clinice de caz.
• Oferă conținut clinic complet revizuit și actualizat – incluzând numeroase noi casete de tip Noțiuni clinice plus noi cazuri medicale, ilustrații și informații corelate pe parcursul întregului volum.
• Permite cititorilor să afle rapid conceptele de bază din fiecare capitol, cu ajutorul Descrierii generale.
• Conține noi desene schematice pentru structurile și subiectele-cheie din fiecare capitol, oferind astfel o abordare simplificată, ideală pentru o înțelegere rapidă și o reproducere ușoară a ilustrațiilor de anatomie.
• Prezintă anatomia umană în mod logic în funcție de regiunea corpului, acoperind fiecare dintre sistemele principale ale corpului pentru a facilita învățarea (sistemele cardiovascular, respirator, gastrointestinal, urogenital, limfatic și nervos).
Ediția a patra a Anatomiei lui Gray pentru studenți este o carte modernă care poate fi inclusă fără ezitare în orice bibliografie. Concepută pentru studenții din diferite arii medicale (medicină generală, dentară, dar și alte specialități), lucrarea se dovedește folositoare acestora în sistemul tradițional de învățământ, dar poate reprezenta și o completare adusă cursurilor și lucrărilor practice. Fiecare capitol poate fi tratat independent, ordinea în care acestea se studiază neafectând calitatea actului educațional. Volumul se distinge printr-o bună traducere, care găsește linia comună între limbajul anatomic american și cel românesc.

Citește tot Restrânge

Preț: 32300 lei

Preț vechi: 34000 lei
-5%

Puncte Express: 485

Preț estimativ în valută:
6183 6706$ 5209£

Carte indisponibilă temporar

Doresc să fiu notificat când acest titlu va fi disponibil:

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9789738819535
ISBN-10: 9738819539
Pagini: 1152
Dimensiuni: 216 x 277 mm
Ediția:4
Editura: PRIOR PUBLISHING

Recenzii de la cititorii Books Express


Anonim a dat nota:

O fabuloasa explorare a ascunzisurilor corpului uman, ce ilustreaza principalele concepte de baza ale anatomiei, acoperind fiecare dintre sistemele principale ale corpului. Textul detaliat, insotit de un numar mare de ilustratii, corelatii clinice, mecanisme celulare si moleculare.

Citește tot Restrânge