Cantitate/Preț
Produs

Cărți de Adam Grant

Cărți de Adam Grant

Adam M. Grant s-a născut în West Bloomfield, Michigan pe 13 august 1981. El este un autor american de științe populare și profesor la Wharton School - Universitatea din Pennsylvania, specializat în psihologie organizațională. El a fost nominalizat de către studenți drept cel mai bun profesor timp de șapte ani consecutiv, din 2011 până în 2017. Iar în 2009 a devenit cel mai tânăr profesor titular al universităţii, la doar 28 de ani.

Adam Grant a inspirat milioane de oameni în ceea ce privește felul în care ne putem găsi motivația și sensul propriei existențe și să ducem vieți mai generoase și creative. Cele patru cărți ale sale s-au vândut în milioane de exemplare și au fost traduse în 35 de limbi: „Give and Take”, „Originals” (Originalii – tradusă şi în limba romană), „Option B” și „Power Moves”.

De asemenea, cărțile sale au fost recunoscute ca fiind unele dintre cele mai bune ale anului de către Amazon, Financial Times, Harvard Business Review sau Wall Street Journal și au fost lăudate de J.J. Abrams, Richard Branson, Bill și Melinda Gates, Malcolm Gladwell sau Malala Yousafzai.

Adam Grant găzduiește podcastul „TED WorkLife cu Adam Grant”, care a fost vizionat de peste 20 de milioane de ori. În calitate de speaker şi consultant, acesta colaborează cu clienți de renume internaţional precum Google, NBA, Bridgewater sau Fundația Gates.

„TED Talks” (technology, entertainment, design) sunt o serie de videoclipuri, conferințe globale susținute de o asociație americană non-profit, Fundația Sapling, organizate pentru a răspândi „ideile care merită promovate”, la care participă vorbitori experți în educație, afaceri, știință, tehnologie sau creativitate, cu subtitrări în peste 100 de limbi.

Adama fost recunoscut drept unul dintre primii zece cei mai influenți teoreticieni în
management din lume de către organizații de renume precum Fortune's 40 Under 40, Oprah
Super Soul 100 sau Economic Forum Young Global Leader și a primit numeroase premii pentru realizările sale științifice de la Asociația Americană de Psihologie și Fundația Națională pentru Știință.

Adam Grant scrie pentru New York Times și face parte din Consiliul de inovare al
Departamentului de Apărare a Statelor Unite ale Americii.

În anul 2017 Grant a fondat, împreună cu Wayne Baker, profesor la Universitatea din Michigan și antreprenoarea Cheryl Baker compania Give and Take, o societate care produce un software numit Givitas, o platformă SaaS concepută pentru a ajuta organizațiile să implementeze principiile din cartea sa „Give and Take”.

Adam Grant, a cărui tată a fost avocat, iar mama profesoară, a crescut în suburbiile orașului
Detroit, Michigan. Și-a luat licența la Harvard și doctoratul în psihologie organizațională la
Universitatea din Michigan şi a avut ca hobby sportul, fiind pasionat de scufundări și selectat în lotul olimpic la juniori, dar şi de baschet.

În timpul facultăţii a lucrat ca magician profesionist. În prezent locuiește în Philadelphia cu
soția sa Allison și cu cei trei copii ai lor.

Cărţi publicate: „Give and Take: A Revolutionary Approach to Success (2013)”, „Originals: How Non-Conformists Move the World (2016)”, „Option B: Facing Adversity, Building Resilience, and Finding Joy. (2017; împreună cu Sheryl Sandberg)”, „Think Again: The Power of Knowing What You Dont Know (2021)”.

Citește tot Restrânge
Why?

Why?

Autor Adam Grant
8 ian 2021
Paperback
Preț: 6109 lei
3-5 săpt.