Cantitate/Preț
Produs

Tot ce știu despre dragoste

De (autor)
Notă GoodReads:
ro Limba Română Paperback

Dolly Alderton (n. 1988) și-a început activitatea editorială scriind despre serialul de televiziune Made in Chelsea. Articolele ei au atras atenția producătorilor serialului, care i-au oferit un post de scenarist. Între 2015 și 2017 a publicat la revista The Sunday Times Style, iar în perioada 2016–2017, la The Daily Mail. A mai colaborat la publicațiile: The TelegraphGQMarie ClaireCosmopolitanViceEsquire Weekly. Subiectele ei favorite sunt: iubirea, întâlnirile amoroase, sexul, prietenia, feminismul, călătoriile, celebritățile, moda, cărțile, filmele și gătitul.

Apărută în anul 2018, cartea sa autobiografică Tot ce știu despre dragoste a intrat încă din prima săptămână de la publicare în top 5 bestselleruri alcătuit de The Sunday Times.

 

 

Plină de înțelepciune și finețe psihologică.

THE SUNDAY TIMES

 

De un comic usturător, zeflemitor și autoironic. Povestea unor experiențe, cu bune și rele, desfășurată pe perioade îndelungate, expusă într-un stil oral fulgurant, furtunos. Oricine a fost tânăr și îndrăgostit va rezona cu ea.

DAILY EXPRESS

 

Delicioasă, te face să râzi în hohote. Am adorat fiecare pagină. Am fost uluită de căldura sufletească și înțelepciunea lui Dolly: a scris o carte extraordinară, în care se vor regăsi toate femeile.

EMMA JANE UNSWORTH, scriitoare

 

Vei râde și vei plânge pur și simplu urmărind-o pe Dolly croindu-și anevoios drum prin adolescență și al treilea deceniu de viață. O carte despre maturizare și despre toate încurcăturile care vin odată cu ea. Am adorat-o.

THE POOL

 

Prietenia dintre femei este un teritoriu fascinant și prea puțin explorat și, când ai impresia că te afli pe un drum minunat, acesta devine sinuos și dificil, dar cu atât mai plin de afecțiune. O încântare. O carte pe care o pui lângă autorii clasici, fără discuție.

SOPHIE DAHL, scriitoare

 

Scrise de o reprezentantă a generației milenialilor, memoriile lui Dolly Alderton sunt un periplu incomod prin povești de dragoste și tot felul de neliniști, la capătul căruia te așteaptă un final fericit surprinzător.

EVA WISEMAN, jurnalistă

 

Să citești această carte e ca atunci când te întorci acasă de la o întâlnire nefericită, iar pe canapea te așteaptă cea mai bună prietenă, gata să-ți toarne un pahar de vin și să te țină în brațe. Adorabilă. O adevărată desfătare.

KRISTEN ROUPENIAN, scriitoare

 

O narațiune la persoana întâi, presărată cu liste „de făcut“, rețete culinare și e-mailuri scrise pe un ton parodic: avem de-a face cu o Nora Ephron a generației Tinder.

FINANCIAL TIMES

 

Înțeleptele cuvinte ale lui Alderton își vor găsi ecou în sufletele femeilor de toate vârstele. Este precum cea mai bună prietenă și sora mai mare într-o singură persoană, iar paginile sale se vor înfășura în jurul tău

ca o îmbrățișare caldă.

Evening Standard

 

O carte amuzantă și, totodată, emoționantă, scrisă minunat de la cap la coadă, reflexivă și plină de spirit. Alderton este Nora Ephron a generației Y.

Elizabeth Day, jurnalistă

 

Haioasă, sexy și isteață, Dolly Alderton e totodată uluitoare când vine vorba să redea suferințele sufletești. Fiecare capitol sună precum acele discuții târzii în noapte cu cea mai bună prietenă și care nu vrei să se termine.

Clover Stroud, scriitoare

 

Cumpăr-o pentru fiica ta adolescentă, las-o într-un sertar și dă-i-o peste câțiva ani: va fi pentru ea o adevărată enciclopedie despre viață.

SHARON HORGAN, actriță și scriitoare

 

Aproape șocant de intimă. Până la vârsta asta, Alderton a acumulat lecții de viață pe care multe
dintre matroanele noastre aflate la menopauză încă se chinuie să le învețe.

JULIE BURCHILL, jurnalistă

 

Plină de vervă și de hohote de râs – am citit-o cu lăcomie. Alderton a construit din fragmente de viață frivole ceva frumos și autentic.

AMY LIPTROT, jurnalistă

 

Lectura ei te va prinde imediat și te vei trezi
dând din cap de la prima pagină.
Te va binedispune și te va emoționa.

GRAZIA

 

Dacă ești vreodată deprimată și simți nevoia să te bagi în pat cu o carte, Emerald Street ți-ar recomanda Arsuri la stomac de Nora Ephron... Din fericire, grație scriitoarei și jurnalistei Dolly Alderton, a apărut perechea ei milenială: Tot ce știu despre dragoste.

EMERALD STREET

Citește tot Restrânge

Preț: 5500 lei

Puncte Express: 83

Preț estimativ în valută:
1065 1121$ 916£

Carte disponibilă

Livrare express 15-17 decembrie

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786064405456
ISBN-10: 6064405457
Editura: Curtea Veche Publishing