Cantitate/Preț
Produs

Tăcere (BIBLIOTECA POLIROM.Esential)

De (autor) Traducere de Florentina Toma</span>
Notă GoodReads:
ro Limba Română Carte Paperback – 2014
Traducere din limba japoneza de Florentina Toma

Roman in curs de ecranizare in regia lui Martin Scorsese

O carte despre credinta si indoiala, Tacere descrie persecutiile la care erau supusi crestinii in Japonia secolului al XVII-lea, in timpul shogunatului Tokugawa. Trimis sa verifice zvonurile despre apostazia mentorului sau, Cristovao Ferreira, unul dintre cei mai de seama membri ai misiunii iezuite din Japonia, preotul Sebastian Rodrigues descopera in aceasta tara mai multe comunitati clandestine de crestini. Asistind neputincios la martiriul acestora, Rodrigues isi vede propria credinta pusa la incercare si incepe sa se indoiasca de un Dumnezeu care raspunde la suferintele credinciosilor sai doar printr-o tacere indiferenta. Vindut la rindul lui autoritatilor, supus la torturi cumplite si silit sa se dezica de credinta sa, Rodrigues are constiinta dureroasa a esecului, dar si revelatia faptului ca Dumnezeu este prezent intotdeauna, chiar si in tacere.

„O opera remarcabila: sumbra, delicata si uluitor de empatica.” (John Updike)
 
Tacere este o capodopera, o drama lucida si eleganta.” (The New York Times Review of Books)
 
„Cel mai bun roman al lui Endo... O carte splendida si tulburatoare, care i-a adus un prestigios premiu literar in Japonia si a fost tradusa in numeroase limbi.” (Times Literary Supplement)
 
Tacere este unul dintre cele mai frumoase romane istorice scrise vreodata... Pur si simplu fara cusur.” (The Washington Post)
Citește tot Restrânge

Preț: 2692 lei

Puncte Express: 40

Preț estimativ în valută:
537 595$ 453£

Carte disponibilă

Livrare express 11-13 decembrie

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9789734645305
ISBN-10: 9734645307
Pagini: 256
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Editura: Polirom
Seria BIBLIOTECA POLIROM.Esential