Cantitate/Preț
Produs
Update 23 martie - COVID-19 - Informații privind activitatea Books Express

Sprint: Cum să rezolvi probleme importante și să testezi idei noi în doar cinci zile (Sprint)

De (autor) , ,
Notă GoodReads:
ro Limba Română Paperback – July 2017

Antreprenorii și liderii se confruntă cu întrebări importante în fiecare zi: Care este cel mai important punct asupra căruia să-și concentreze eforturile și cum să înceapă? Cum va arăta ideea lor în viața reală? De câte ședințe și discuții e nevoie pentru a fi siguri că au ales soluția corectă? 

Acum aveți un mod sigur de a răspunde acestor întrebări: sprintul. Designerul Jake Knapp a creat procesul de cinci zile de la Google – sprintul –, care a fost utilizat pentru orice, de la Google Search, la Google X. Pe Braden Kowitz și John Zeratsky i-a cunoscut la Google Ventures și împreună au realizat peste o sută de sprinturi la companii din domeniul dispozitivelor mobile, al comerțului electronic, al sănătății, al finanțelor etc. 

Un ghid practic care răspunde la întrebări vitale din domeniul afacerilor, Sprint este o carte pentru echipe de orice dimensiune și de orice tip, de la startupuri, la companii din Fortune 100, de la instituții de învățământ, la organizații non-profit. E potrivită pentru orice persoană cu o oportunitate, o problemă sau o idee importantă, care are nevoie de răspuns urgent. 

Toți liderii din domeniul afacerilor pe care-i cunosc au aceeași întrebare: Ne mișcăm suficient de repede? Geniul cărții lui Jake Knapp, Sprint, este că descrie pas cu pas tot ce trebuie făcut pentru a rezolva probleme importante și pentru a face cu viteză lucruri semnificative. Un sprint este soluția pentru problemele companiilor din această lume tot mai rapidă. 

Beth Comstock, vicepreședinte General Electric 

Sprint oferă o formulă transformatoare pentru a testa idei, care funcționează indiferent dacă aveți un startup sau o organizație mare. În cinci zile, veți trece de la idee, la prototip și la decizie, economisind nenumărate ore și o grămadă de bani. O lectură obligatorie pentru antreprenori de toate felurile. 

Eric Ries, autorul cărții The Lean Startup 

Adeseori, secretul succesului este să creezi obiceiurile potrivite. Dar ce obiceiuri duc la cele mai bune rezultate? Sprint oferă metode puternice pentru a dezvolta idei, a rezolva probleme,  a testa soluții și a găsi acele mici obiceiuri corecte, care duc la implementarea comportamentelor potrivite. 

Charles Duhigg, autorul volumului Puterea obișnuinței

Citește tot Restrânge

Din seria Sprint

Preț: 4900 lei

Puncte Express: 74

Preț estimativ în valută:
965 1143$ 873£

Carte disponibilă

Livrare express 21-25 august

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786067222357
ISBN-10: 6067222353
Pagini: 304
Dimensiuni: 145 x 205 mm
Editura: PUBLICA
Seria Sprint