Cantitate/Preț
Produs

Spațiul dintre noi: Locul în care ne clădim iubirea

De (autor) , Prefață de Gáspár György Traducere de Dana-Ioana Chiriță
Notă GoodReads:
ro Limba Română Paperback – December 2019

Un ghid prietenos, despre o idee care schimbă vieți!

Fiecare dintre noi se află într-o permanentă căutare! Și toți vrem același lucru. Numai că majoritatea se uită în locuri nepotrivite…

Cartea de față ne spune CE căutăm, UNDE poate fi găsit și CUM să obținem ce ne dorim. Acel CEVA pe care-l căutăm este senzația de viață desăvârșită, acompaniată de bucurie și recunoștință. Este condiția noastră originară, pe care am trăit-o cu multă vreme în urmă, în vremea când eram copii. Dar am pierdut-o pe parcurs. Și de atunci, tot căutăm s-o regăsim. Ea reprezintă cea mai mare năzuință a noastră.

Mulți dintre noi cercetează în sinea lor. Fac terapie, adoptă practici spirituale și fac eforturi să gândească pozitiv. Alții tind să-și umple vidul cu lucruri din afara lor – mâncare, muncă sau distracție.

Viața desăvârșită vine din calitatea interacțiunilor pe care le avem cu partenerul, în spațiul nostru de cuplu – nici înăuntru, nici în afară, ci între noi și celălalt. Când spațiul dintre noi e plin de siguranță și energie pozitivă, el declanșează o emoție ce se transmite, ca un impuls electric, prin toate căile neurale, umplându-ne viața de culoare.

Decenii de-a rândul, autorii au studiat natura universală a dorințelor umane, sursele satisfacției și comportamentele umane. Așa au descoperit că, în esență, calitatea relațiilor noastre ne determină calitatea vieții. Despre asta e cartea pe care o aveți în mână.

Citește tot Restrânge

Preț: 3600 lei

Puncte Express: 54

Preț estimativ în valută:
696 828$ 597£

Carte disponibilă

Livrare express 03-07 iulie

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786069468074
ISBN-10: 6069468074
Pagini: 112
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Editura: Pagina de Psihologie