Cantitate/Preț
Produs

Puterea Ta Interioara: Preia Controlul Asupra Vietii Tale

De (autor)
Notă GoodReads:
Paperback – 13 May 2015

De-a lungul anilor am lucrat cu sute de oameni si, discutand cu fiecare in parte in cadrul sedintelor de psihoterapie si life-coaching, am observat care sunt principalele probleme cu care se confrunta acestia: ganduri si emotii disfunctionale, credinte limitative, lipsa increderii in sine, stima de sine scazuta, relatii toxice sau conflictuale, lipsa de sens si semnificatie in vietile lor, necunoasterea propriei persoane, blazare etc. Pe marginea probemelor intalnite am pus intrebari si am obtinut raspunsuri, am explorat impreuna solutii iar realitatea acestor persoane s-a modificat spectaculos.

Cartea Puterea ta interioara. Preia controlul asupra vietii tale" cuprinde in sapte capitole diverse situatii de viata si ipostaze in care ne regasim cu totii la un moment dat din viata noastra. Fie pentru ca nu ne cunoastem suficient de bine, pentru ca nu ne dam voie sa visam si sa zburam," pentru ca tinem cont mult prea mult de ce isi doresc altii si mult prea putin de ce ne dorim noi, sau fie pentru ca inca nu stim cum sa ne accesam resurele si puterea interioara, putem face alegeri care sa nu fie in acord cu autenticitatea noastra, cu dorintele noastre reale si cu misiunea noastra personala. Aceste alegeri ne pot indeparta de calea noastra si putem ajunge sa experimentam foarte frecvent sentimente negative precum tristete, anxietate, depresie, lipsa de sens, gol interior ori chiar boli fizice.

Scopul acestei carti nu este sa iti ofere solutii magice in sapte pasi ci sa te ajute sa iti constientizezi si sa iti accesezi puterea interioara, folosind-o cat mai intelept cu putinta; sa privesti problemele cu care te confrunti din mai multe unghiuri de vedere sau, pur si simplu, pentru un moment, dintr-o alta perspectiva pentru a-ti da voie sa observi cai alternative, mai simple, de solutionare.

In urma experientei mele ca psihoterapeut si life-coach am observat care sunt situatiile problematice si blocajele cel mai des intalnite in viata unui om si am hotarat sa tratez aceste situatii in cele sapte capitole ale acestei carti: Stapaneste-ti mintea si emotiileAi incredere in tine si fii autenticFoloseste-ti puterea interioaraImbratiseaza viata si schimbareaRespecta-i pe cei din jurAlege intelept oamenii cu care te inconjori Fericirea ta depinde de tine

Stiu ca orice om are in interiorul sau toate resursele necesare pentru a face fata dificultatilor vietii, tot ceea ce trebuie sa faca este sa isi regaseasca calea spre sine, sa isi redobandeasca puterea interioara si sa isi ia viata in propriile maini adoptand o gandire sanatoasa, rationala si constructiva."

Citește tot Restrânge

Preț: 14802 lei

Puncte Express: 222

Preț estimativ în valută:
2864 3371$ 2454£

Carte disponibilă

Livrare economică 16-30 august
Livrare express 11-19 august pentru 2118 lei

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786067430189
ISBN-10: 6067430185
Pagini: 388
Dimensiuni: 133 x 203 x 22 mm
Greutate: 0.44 kg
Editura: Timisoara: Gordian, 2015