Cantitate/Preț
Produs

Presentation Zen – ediția a doua: Idei simple despre designul și susținerea prezentărilor

De (autor) Traducere de Mihaela Sofonea, Raluca Chifu
Notă GoodReads:
ro Limba Română Paperback – 2020

Garr Reynolds, autorul bestsellerului despre designul și susținerea prezentărilor, cu peste 150 000 de copii vândute, se întoarce cu ediția revizuită a cărții sale clasice, Presentation Zen.

Arătându-ne că există un mod mai bun de a ne adresa publicului, prin simplitate și povești, Garr atacă ideea convențională de „prezentare cu slide-uri” și vă împărtășește propriile principii pentru a crea și a susține prezentări provocatoare, de succes. În această ediție nouă, autorul include exemple recente din care să vă inspirați și oferă tehnici pentru a elimina zgomotul și sursele de distragere a atenției din lumea modernă, interacționând cu publicul într-un mod cu adevărat semnificativ. Cea de-a doua ediție Presentation Zen combină principii solide de design și concepte de simplitate Zen, pentru a vă pregăti să creați prezentări mai simple, mai eficiente, care vor fi apreciate, reținute și, mai mult decât atât, puse în aplicare.

Presentation Zen ne-a schimbat viețile mie și clienților mei. Filosofia și abordarea explicate atât de elegant în cartea lui Garr vă vor inspira publicul. Nici nu vă gândiți să mai susțineți vreo prezentare fără ea!
Carmine Gallo, autorul The Presentation Secrets of Steve Jobs

Garr a schimbat modul în care înțelegem puterea prezentărilor. Mai mult, el a învățat o întreagă generație de comunicatori cum să se descurce mai bine. De neratat!
Seth Godin, autorul Asta înseamnă marketing

Dacă vă pasă de calitatea și claritatea prezentărilor voastre – și așa ar trebui –, luați această carte, citiți fiecare pagină și urmați-i sfaturile. Presentation Zen este un clasic contemporan.
Daniel H. Pink, autorul Drive și A vinde e omenește

Citește tot Restrânge

Preț: 11304 lei

Preț vechi: 11900 lei
-5%

Puncte Express: 170

Preț estimativ în valută:
2176 2302$ 1831£

Carte disponibilă

Livrare express 14-16 iulie

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786067223835
ISBN-10: 606722383X
Pagini: 312
Dimensiuni: 190 x 230 mm
Editura: PUBLICA

Notă biografică

Garr Reynolds este autorul bestsellerurilor Presentation ZenPresentation Zen Design și The Naked Presenter, figură autoritară în domeniul designului și al susținerii de prezentări. Speaker și consultant celebru, are printre clienţii săi numeroase companii din Fortune 500.

Scriitor, designer și muzician premiat, în prezent este profesor de management la Universitatea Kansai Gaidai din Japonia.

Garr a fost trainer corporatist la Sumitomo Electric și manager de relații cu grupurile de utilizatori din toată lumea la Apple, Inc.

Blogul său popular poate fi găsit la presentationzen.com. Locuiește cu familia în zona rurală a prefecturii Nara din Japonia.