Cantitate/Preț
Produs

Parenting Necondiționat

Autor Alfie Kohn Traducere de Monica Loșonti
ro Limba Română Paperback – 2018

Parenting necondiționat – de la recompense și pedepse la iubire și înțelegere îți va schimba complet percepția despre ce înseamnă a crește un copil. Dacă și tu vrei să înțelegi cum să îți iubești necondiționat copilul atunci Parenting necondiționat este cartea pe care trebuie să o citești. Vei putea afla nu doar cum să îți iubești copilul necondiționat, dar și cum să îl ajuți să simtă asta. Toate informațiile pe care Alfie Kohn le aduce în cartea sa sunt confirmate de numeroase studii de specialitate. Cărțile lui Alfie Kohn au fost traduse în peste 20 de limbi.
”Alfie Kohn deține o poziție importantă în dezbaterile legate de parenting din America. Cartea sa este una de mare valoare, care ne poate provoca, susține și chiar schimba perspectiva legată de ceea ce ar trebui să facă părinții.” Michael Gurian, autor al cărților ”Miracolul băieților” și ”Prezența invizibilă”.

”Cartea subliniază un principiu împortant în parenting: disciplina se referă mai degrabă la o relație corectă cu copilul tău, decât la deținerea unor tehnici corecte.” William Sears, autor al cărților ”Cartea bebelușului – tot ceea ce trebuie să știi despre bebelușul tău de la naștere până la doi ani” și ”Cartea bebelușului – alimentația bebelușului e la naștere până la doi ani.”

Citește tot Restrânge

Preț: 4500 lei

Puncte Express: 68

Preț estimativ în valută:
862 932$ 738£

Carte indisponibilă temporar

Doresc să fiu notificat când acest titlu va fi disponibil:

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786069356302
ISBN-10: 6069356306
Pagini: 221
Editura: Multi Media Est