Cantitate/Preț
Produs

Omul Cavernelor

De (autor)
Notă GoodReads:
ro Limba Română Paperback

PREMIUL PETRONA 2016

Foarte aproape de locuinta lui Wisting, un barbat este gasit mort in propria-i casa. Legistii estimeaza ca zace fara suflare in fata televizorului, de patru luni, iar politia nu are motive sa creada ca ar fi o moarte suspecta. De aceea, cazul lui nu primeste atentie din partea presei, mai ales ca barbatul a dus o viata foarte retrasa. Doar Line, fiica jurnalista a lui Wisting, hotaraste sa-i dedice un articol.

In timp ce Line se documenteaza, politistii gasesc intr-un luminis cadavrul unui alt barbat. Si acesta pare sa zaca mort de multa vreme. Iar ceea ce se descopera asupra lui declanseaza una dintre cele mai ample operatiuni de cautare din istoria politiei norvegiene. Insa, pentru succesul operatiunii, este esential ca presa sa nu afle nimic despre aceasta descoperire extrem de neobisnuita.

Scriitura eleganta si detaliata, personajele complexe si problemele morale pe care acestea si le pun fac din Omul cavernelor unul dintre cele mai bune romane politiste scandinave.

Publishers Weekly

“Un roman alert, excelent construit.” - The Sunday Times

„O intriga plina de suspans, care ii va lua prin surprindere pana si pe cei mai mari fani ai genului.” - Financial Times

„Horst e unul dintre cei mai buni autori nordici de literatura politista.” - The Times

„Omul cavernelor ii va incanta pe amatorii de suspans si realism procedural.” - Crime Fiction Lover

„Palpitant si excelent scris!” - The Herald

Jørn Lier Horst (n. 1970) a intrat in elita autorilor scandinavi de literatura crime multumita romanelor din seria inspectorului William Wisting, care au fost traduse in peste treizeci de limbi si au inregistrat vanzari de peste un milion de exemplare in intreaga lume. Lucrand ca sef de investigatii in politia norvegiana inainte sa se dedice complet scrisului, Horst propune o reteta literara originala, care imbina realismul, suspansul si problematica sociala.

Pe langa romanele pentru adulti, Horst a scris si doua serii pentru copii, Agentia de detectivi nr. 2 si Clue.

Citește tot Restrânge

Preț: 4900 lei

Puncte Express: 74

Preț estimativ în valută:
941 1007$ 809£

Carte disponibilă

Livrare express 17-21 iunie

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786064007667
ISBN-10: 6064007664
Pagini: 432
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Editura: Trei
Colecția Fiction Connection