Cantitate/Preț
Produs
Update 23 martie - COVID-19 - Informații privind activitatea Books Express

O dorință de Crăciun

De (autor)
Notă GoodReads:
Paperback

 

Fii curajos!
Fii bun!
Crede!

Aceasta este povestea micuţei Anja, o fetiţă curajoasă şi bună la suflet, care porneşte într-o aventură uluitoare pentru a-şi împlini visul de a deveni ajutorul lui Moş Crăciun. 

Cine îi va da o mână de ajutor?

Toate fiinţele pe care le va întâlni, de la strălucitoarea pasăre cardinal, la calul cel puternic şi blândul urs polar.

Soţ şi soţie, Per Breiehagen şi Lori Evert au creat o poveste nordică tipică, ilustrată cu fotografii încântătoare (în care apare fiica lor Anja). Această carte îi va face pe cititorii de toate vârstele să creadă că dorinţele se împlinesc!

Puneţi-vă O dorinţă de crăciun!

★„O poveste de Crăciun captivantă şi plină de magie.“
Kirkus Reviews

★„Cu obrăjorii ei îmbujoraţi, Anja arată de parcă ar fi coborât direct dintr-o poveste, iar minunatele fotografii ale lui Breiehagen creează impresia că magia există cu adevărat.“ 
Publishers Weekly


LORI EVERT este stilist vestimentar şi scenograf. Iubeşte cărţile, natura şi faptul că este mama micuţei Anja. A fost atât de inspirată de frumuseţea şi magia unei imagini a copilei alături de un ren, încât a început să se gândească imediat la o poveste şi motivul care i-a adus pe cei doi împreună. Aşa a început „O dorinţă de Crăciun“, un proiect de familie care durează de patru ani. 

Fotograf premiat, PER BREIEHAGEN a crescut în Ål, un oraş de munte din Norvegia. Şi-a petrecut copilăria cercetând peisajele spectaculoase din împrejurimi, iar dragostea sa pentru tărâmurile sălbatice este evidentă în fotografiile pe care le realizează. Proiectele încredinţate de clienţi precum National Geographic, The New York Times şi Audubon l-au purtat în cele mai îndepărtate ţinuturi acoperite de zăpadă şi gheaţă, cum ar fi Antarctica, Groenlanda şi Polul Nord. Dragostea fetiţei sale, Anja, pentru activităţile în aer liber şi iarnă este o mare sursă de inspiraţie pentru Per. 

ANJA (on-ya) este o fetiţă bună la suflet, plină de curaj şi o neîntrecută schioare. Adoră să citească, să facă plimbări călare şi să se joace cu prietenii şi cu câinele său uriaş, Moby.

Citește tot Restrânge

Preț: 3500 lei

Puncte Express: 53

Preț estimativ în valută:
689 813$ 622£

Carte disponibilă

Livrare express 21-25 august

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786064400239
ISBN-10: 6064400234
Pagini: 48
Editura: Curtea Veche Publishing