Cantitate/Preț
Produs

Hopul (The Dip)

De (autor)
Notă GoodReads:
ro Limba Română Paperback

Fiecare proiect nou, loc de muncă, hobby sau companie încep prin a fi distractive, dar, la un moment dat, devin foarte grele și nu mai sunt deloc amuzante. 

Apare un obstacol temporar, care va deveni mai ușor de depășit dacă insiști – Hopul. Sau poate că apare, de fapt, o fundătură, un impas fără ieșire. Ce înțeleg cu adevărat superstarurile este cum să deosebească aceste două situații. 

Învingătorii optează pentru Hop. 
Ei realizează că recompensa este cu atât mai mare cu cât bariera care le stă în cale este mai înaltă. Dacă poți să depășești această stare, Hopul, și să devii cel mai bun, vei avea parte de profituri, glorie și securitate pe termen lung. 

Indiferent dacă ești stagiar sau CEO, această cărticică te va ajuta să afli dacă te afli într-un Hop, care merită timpul, efortul și talentul pe care le consumi. Vechea zicală este greșită: învingătorii renunță și cei care renunță pot învinge. 

CE ESTE HOPUL? 

Este al cincilea interviu de angajare la o companie, în urma căruia nu te mai sună nimeni niciodată. 

Este trupa care s-a format într-un garaj și care cântă într-un club gol, în mijlocul pustietății. 

Este a șaptea oară când cazi în fund, în timp ce înveți să faci snowboarding. 

Este etapa dintr-un maraton, în care entuziasmul startului este o amintire vagă și bucuria liniei de finiș este un vis îndepărtat. 

Este orice perioadă dificilă prin care trebuie să treci înainte de a-ți atinge marele obiectiv... cu condiția să urmărești obiectivul corect. 

Ce altceva? 

A, da, mai este și elementul-cheie al carierei tale, al viitorului companiei tale și, poate, chiar al fericirii tale supreme.

 

Apariția în limba română a cărții Hopul este susținută de UniCredit Bank. Seth Godin este unul dintre invitații conferinței Brand Minds 2018.

Citește tot Restrânge

Din seria The Dip

Preț: 1900 lei

Puncte Express: 29

Preț estimativ în valută:
370 397$ 328£

Carte indisponibilă temporar

Doresc să fiu notificat când acest titlu va fi disponibil:

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786067223095
ISBN-10: 6067223090
Pagini: 96
Dimensiuni: 105 x 175 mm
Editura: PUBLICA
Seria The Dip