Cantitate/Preț
Produs

Diversificarea naturală

De (autor) ,
Notă Books Express:  1.00 · o notă  
Notă GoodReads:
ro Limba Română Paperback

Diversificarea naturală – autodiversificarea (Gil Rapley, Tracey Murkett)

Cel mai bine păstrat secret al părinților relaxați

Diversificarea naturală – autodiversificarea, celebra carte scrisa de Gil Rapley, Tracey Murkett, este cea mai bună metodă de a introduce noi alimente în alimentația copiilor.

Cartea este menită să contrazică mitul conform căruia hrănirea bebelușului se poate face doar cu lingurița și cu alimente pasate.

La aproximativ șase luni sau când sunt pregătiți să stea în fund, majoritatea copiilor sunt gata să se alăture familiei la masă. Diversificarea naturală – autodiversificarea este ghidul familiei pentru mese liniștite. Veți afla ce să faceți pentru ca mesele să fie o plăcere pentru toată lumea.

Din cartea Diversificarea naturală – autodiversificarea veți afla tot ceea ce trebuie să știți despre diversificarea copiilor. Când și cum să începeți? Ce ustensile de bucătărie vă sunt utile? Cartea răspunde la aceste întrebări, dar și la altele precum: cum să îi formăm bebelușului gustul, cum să îl învățăm să mănânce diversificat, ce să fac să nu se înece.

Vei afla din Diversificarea naturală – autodiversificarea (Gil Rapley, Tracey Murkett) cum să respecți ritmul natural al copilului

Cel mai important lucru însă, Diversificarea naturală – autodiversificarea te învață cum să respecți și să urmărești ritmul natural al copilului.

“Ca psihiatru pentru copii, am lucrat cu nenumărate grupuri de copii cu dificultăți în alimentație … Experiența m-a învățat să spun clar și răspicat că unul dintre principalele lucruri pe care le-aș recomanda acestor familii este acela de a le da controlul copiilor despre cât și ce mănâncă. Să le ofere alimente sănătoase și să îi lasă să aleagă cât și când mănâncă. Să nu facă din asta niciodată o luptă de putere. Eu cred cu tărie în autodiversificare mai degrabă decât în rutinele forțate. Aceste se potrivesc uneori doar părinților, dar nu și copiilor.” Dawn Barker, psihiatru specializat pe copii și adolescenți psychiatristparent.wordpress.com

O recenzie a cărții este disponibilă aici

Dr.Gil Rapley (a obținut un doctorat cu tema autodiversificării) și Tracey Murkett pot fi găsite aici

Te-ar ajuta să știi și despre cartea lor Copii crescuți cu blândețe

 

Citește tot Restrânge

Preț: 4000 lei

Puncte Express: 60

Preț estimativ în valută:
775 813$ 668£

Carte disponibilă

Livrare express 17-21 decembrie

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786069356333
ISBN-10: 6069356330
Pagini: 241
Dimensiuni: 145 x 205 mm
Editura: Multi Media Est SRL