Cantitate/Preț
Produs

Curajul de a fi vulnerabil

Autor Brené Brown
ro Limba Română Paperback

„O carte minunată: imperios necesară, esențială și amuzantă. N-am putut s-o las jos.”
— Seth Godin

„Cred că lumea are nevoie de mai mulți ghizi ca Brené, care să ne arate calea către lumea noastră interioară.”

— Maria Shriver

„Brené Brown este strălucită când vine vorba să prezinte paradoxurile curajului: suntem cu atât mai puternici cu cât ne îmbrățișăm vulnerabilitatea și îndrăznim cu atât mai mult cu cât învățăm să ne recunoaștem fricile.”
— Gretchen Rubin, autoarea The Happiness Project

Nu avem de-a face cu o carte despre victorie sau înfrângere. Ci cu o carte despre curaj. Într-o lume a lui „niciodată nu-i destul“, în care frica a devenit o a doua natură, vulnerabilitatea este subversivă. Incomodă. Ba, uneori, chiar puțin periculoasă. Fără îndoială, a ne-o asuma implică riscuri mult mai mari decât criticile pe care le-am putea primi sau faptul de a fi răniți.

Dar dacă facem un pas înapoi și ne privim situația cu obiectivitate, vom descoperi că nimic nu este mai dureros, mai incomod și mai periculos decât a rămâne pe dinafara propriei vieți, gândindu-ne cum ar fi stat lucrurile dacă am fi avut curajul să pășim în arenă. Curajul de a fi vulnerabil propune o viziune nouă și puternică despre ce înseamnă a ne lăsa văzuți. Și ne învață să o facem, pas cu pas.

Brené Brown, doctor în asistenţă socială, este profesor cercetător la Graduate College of Social Work din cadrul Universităţii din Houston, program finanţat de Fundaţia Huffington. Şi-a petrecut ultimii 20 de ani studiind curajul, vulnerabilitatea, ruşinea şi empatia.

Este autoarea a cinci cărţi, dintre care ultimele patru au fost cotate bestselleruri de către cotidianul The New York Times : The Gifts of Imperfection , Daring Greatly (Curajul de a fi vulnerabil , Curtea Veche Publishing, 2019), Rising Strong , Braving the Wilderness (Curajul în sălbăticie , Curtea Veche Publishing, 2019) şi Dare to Lead (Îndrăzneşte să conduci , Curtea Veche Publishing, 2019).

Discursul ei de la conferinţele TED Houston, „The Power of Vulnerability“, a adunat peste 35 de milioane de vizualizări, numărându-se printre primele cinci discursuri TED din întreaga lume. Brené locuieşte în Houston, Texas, împreună cu Steve, partenerul ei de mai bine de trei decenii, şi cu copiii lor, Ellen şi Charlie.

Citește tot Restrânge

Preț: 4800 lei

Puncte Express: 72

Preț estimativ în valută:
920 979$ 800£

Carte disponibilă

Livrare express 06-10 octombrie

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786064402349
ISBN-10: 6064402342
Pagini: 300
Dimensiuni: 200 x 130 mm
Ediția:2
Editura: Curtea Veche