Cantitate/Preț
Produs

Cronica vieții mele

De (autor)
Notă GoodReads:
ro Limba Română Carte Paperback

Carte inclusă pe lista celor mai bune apariții ale anului 2004 de publicațiile: The New York TimesThe Washington PostThe EconomistNewsdayPeopleRolling StoneEntertainment WeeklyThe Village VoiceThe OnionThe Austin ChronicleThe Kansas City StarThe GuardianThe Daily TelegraphPublishers Weekly. Finalistă, în același an, la National Book Critics Circle Award.

Nu trebuie să fii fan Bob Dylan și nici măcar pasionat de folk, blues sau rock ca să ai ce afla din această Cronică… Este de ajuns să te intereseze lucruri precum muzica și poezia, condiția de creator și de star sau transformarea Americii și a lumii în a doua jumătate a secolului XX. Cronica vieții mele vorbește, pertinent și pilduitor, despre artă, despre succes și despre istorie, despre obstinație în urmărirea unei vocații, despre căutare și despre supraviețuire. Fără să urmeze strict, după tipicul autobiografic, succesiunea cronologică a faptelor relatate, cartea marelui muzician-poet este și un exemplu de proză memorabilă. Personajele și întâmplările sale, de zi cu zi sau insolite, ți se întipăresc în minte la fel de durabil ca vocea autorului și acordurile lui de chitară din cântece precum „Blowin’ in the Wind“, „Like a Rolling Stone“ sau „Ballad of a Thin Man“.

„Știam cu toții că Dylan este priceput la cuvinte. Dar putem spune, fără teama de a greși, că nimeni nu se aștepta ca autobiografia sa să fie într-atât de intensă. Colindă de la o secvență a vieții lui la alta și fiecare capitol cuprinde personaje ieșite din comun și scene nebunești… O realizare remarcabilă – asemenea celor mai bune scrieri extrase din experiența personală ale lui Henry Miller, este o poveste care pune în lumină timpurile pe care le descrie și dezvăluie posibilitățile spiritului omenesc.“ (Rolling Stone)

Citește tot Restrânge

Preț: 3372 lei

Puncte Express: 51

Preț estimativ în valută:
669 722$ 559£

Carte disponibilă

Livrare express 27-29 februarie

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9789736899478
ISBN-10: 9736899470
Pagini: 284
Editura: Humanitas
Colecția Mem
Locul publicării: 2015, Romania