Cantitate/Preț
Produs
Update 23 martie - COVID-19 - Informații privind activitatea Books Express

Tom 1 BD - O Inimă de broscuță (BD Junior)

De (autor)
Notă GoodReads:
ro Limba Română Paperback – 2012

Primul tom de benzi desenate al unei serii de peste 35 de volume semnate Gheorghe VÎRTOSU.

Carte de 48 pagini format A4 cuprinzând 46 de pagini de benzi desenate ilustrate de Ștefan Andreescu, cu scenariul realizat de Adriana Nicorici.

Este o „Poveste pentru toate vârstele” aflată la început de drum.

Istoria se confruntă în prezent cu o revoluţie pe care credem că o putem considera încă şi mai importantă decât cea industrială. Trăim într-o societate modernă, tehnologizată la maximum. Avem acces rapid la informaţii în diferite forme. Nici nu ne mai putem imagina viaţa altfel!

Dar ne îndepărtăm tot mai mult de spiritualitate…

O inimă de broscuţă vrea sa ne amintească, într-o formă originală, că în multe din colţurile pământului, civilizaţia a fost totuşi clădită pe o cultură creştină. Trei dintre personajele acestui prim volum reflectă tocmai acest lucru: sunt puşi faţă în Puricele – care provine dintr-un mediu lesne de imaginat (lipsit de multe din condiţiile unei vieţi decente) şi în mintea căruia ideile de Bine şi de Rău sunt prezentate în modul elementar de „rai” şi „iad” sau de „înger” şi „demon”) -, cu Viermişorul de Mătase – care provine dintr-un mediu elevat, civilizat, deţinând noţiuni avansate despre lume şi viaţă şi cu o Picătură de Sânge care reprezintă de fapt universalul, ceea ce aparţine tuturor, ceea ce stă la baza existenţei

Dialogurile lor sunt deosebit de interesante! Confruntările ideilor personajelor, momentele lor de meditaţie, confesiunile pe care şi le fac sunt tot atâtea ipostaze în care vă puteţi regăsi fiecare dintre dv., iubiţi cititori. O nota aparte a cărții O Inimă de broscuta o reprezinta Povestea incarcerata, serialul ce precede fiecare volum, in care autorul descrie cum a luat nastere ideea scrierii acestei povesti.

Pe măsură ce vom înainta în acest foileton, prefatat de scriitorul iesem Liviu Antonesei, povestile eroilor vor deveni din ce în ce mai complexe, ceea ce ne îndreptăţeşte să afirmăm că poate fi considerată o carte de învăţătură. Ceea ce nu inseamna ca are o tendinta moralista! In niciun caz! Dimpotriva, situatiile sunt tratate sub mai multe aspecte, tocmai in ideea ca cititorul sa fie cel care un mic tratat (de altfel) de filosofie, o POVESTE PENTRU TOATE VÂRSTELE.

Deloc de neglijat este calitatea grafica a cartii. Frumos ilustrata, cu 46 de pagini de bandă desenată realizate de Șerban Andreescu, cartea de bucura de un tipar de exceptie, realizat in Italia.

Vă invităm să vizionați câteva pagini ilustrate din cadrul următorului demo...

Gheorghe Vîrtosu - Inimă de broscuță

ISBN volum: 978-606-92767-2-3

ISBN tom 1: 978-606-92767-3-0

Pagini: 48

Format: A4

Tip copertă: cartonată

Citește tot Restrânge

Preț: 2400 lei

Puncte Express: 36

Preț estimativ în valută:
472 539$ 428£

Carte disponibilă

Livrare express 21-23 iulie

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786069276730
ISBN-10: 6069276736
Pagini: 48
Editura: Adenium
Seria BD Junior