Cantitate/Preț
Produs

Sub aceeaşi stea. Ediţie Movie Tie-in

De (autor) Traducere de Shauki Al-Gareeb
Notă Books Express:  5.00 · 3 note - 1 recenzie  
Notă GoodReads:
ro Limba Română Paperback – 2013

Fără suferinţă, cum am putea şti ce e bucuria?

Îşi vor aminti oamenii de mine? Ce sens are viaţa mea? Ce vreau să las în urmă?

Deşi un medicament miraculos i-a prelungit viaţa, Hazel Grace Lancaster, în vârstă de 16 ani, are impresia că de când se ştie a fost „în fază terminală".

Însă atunci când fermecătorul Augustus Waters, suferind şi el de aceeaşi boală cumplită, apare la întâlnirile unui grup de suport unde merge Hazel, povestea fetei va fi complet rescrisă.
Spirite înrudite, împărţind acelaşi farmec şi acelaşi simţ al umorului, Hazel şi Gus încep o cursă contra cronometru în care învaţă ce înseamnă să iubeşti.

Sub aceeaşi stea este un amestec de melancolie, duioşie, înţelepciune şi umor.
The New York Times

International Bestseller
#1 TIME Magazine Fiction Book – 2012
Entertainment Weekly Best Fiction Book – 2012
#1 New York Times Bestseller
#1 Wall Street Journal Bestseller
USA Today Bestseller
The Huffington Post Best Books – 2012
Publishers Weekly Best Book
School Library Journal Best Book

Povestea de iubire dintre Hazel şi Augustus este cu atât mai reală, cu cât este condamnată încă de la început. Curajul şi seninătatea de care dau dovadă sunt o lecţie de viaţă dintre cele mai impresionante.
Entertainment Weekly

Gândurile mele sunt stele pe care nu le pot aduna în constelaţii. -- Augustus Waters

John Green s-a născut la 24 august 1977. Pentru romanul său de debut, Looking for Alaska, a fost recompensat cu Michael L. Printz Award (2006).
Cea mai recentă carte a sa, Sub aceeaşi stea, a ocupat prima poziţie pe lista de bestselleruri a publicaţiei The New York Times.
Fiind unul dintre cei mai activi scriitori pe platforme virtuale, John Green a creat, împreună cu fratele său, Brotherhood 2.0, cel mai popular proiect video online, accesat pe YouTube de peste 30 de milioane de fani Nerdfighter din întreaga lume.

Citește tot Restrânge

Preț: 4900 lei

Puncte Express: 74

Preț estimativ în valută:
940 1012$ 808£

Carte disponibilă

Livrare express 16-20 iunie

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9789737077431
ISBN-10: 9737077431
Pagini: 312
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Editura: Trei

Recenzii de la cititorii Books Express


Cristina dragomir a dat nota:

"Eroii adevăraţi nu sunt oamenii care fac tot felul de lucruri; adevăraţii eroi sunt oamenii care REMARCĂ lucrurile, dându-le atenţie." Acesta este citatul meu preferat dintr-o carte pe care am evitat-o multa vreme, crezand ca este doar o alta povestea de dragoste. Dragostea e doar un punct pe harta vietii unor personaje care au facut cunostinta cu nemilosul cancer la varste la care singurele lor probleme ar fi trebuit sa fie temele nefacute. Ea are cancer acum, el a avut. Cancerul e pe cale sa-i ia ei viata, iar lui i-a luat deja un picior. Si totusi au atata umor si pofta de viata in ei! Avem atat de multe de invatat despre viata de la cele doua personaje. Ne plangem din nimic in loc sa ne bucuram de fiecare zi banala in care ne-a fost dat sa ne trezim intregi si sanatosi. Uitam sa traim. Credem ca banii sunt singurii care conteaza, deloc constienti ca viata se poate suci intr-o clipa si ca atunci banii nu vor putea face nimic pentru noi.

Citește tot Restrânge