Cantitate/Preț
Produs

Secretele minţii de milionar. Ediţia a III-a: Stăpânirea jocului interior al bogăţiei (Cărţi-Cheie)

De (autor) Traducere de Cristina Guţă
Notă GoodReads:
ro Limba Română Carte Paperback – 2013

„Dați-mi 5 minute și... vă pot prezice viitorul financiar pentru tot restul vieții!“ Iată ce ne spune T. Harv Eker în cartea de față. Un om remarcabil, care a lansat multe afaceri și a dat faliment de nenumărate ori — până când a înțeles că trebuie să-și schimbe gândirea. Odată ce a realizat acest lucru, în câțiva ani, a devenit milionar. Eker pleacă de la premisa că „nu lucrurile pe care le știm ne împiedică să avem succes, ci lucrurile despre care avem o părere incorectă reprezintă cel mai mare obstacol“. Cartea sa tratează mai puțin ceea ce trebuie învățat și mai mult ceea ce trebuie „dezvățat“.

 

Fiecare dintre noi are setat în minte un anumit tipar financiar. Iar modul în care gândim determină dimensiunea averii pe care o acumulăm. Bogații gândesc toți la fel (sunt convinși că „își fac singuri viața“). Și săracii gândesc toți la fel (dar ei cred că viața decurge conform „unui tipar deja stabilit“). Iar atunci când subconștientul are de ales între emoții adânc înrădăcinate și logică, emoțiile înving aproape întotdeauna. Secretul stă în conștientizarea propriilor gânduri și acțiuni, astfel încât să ne putem elibera de alegerile făcute în trecut. E timpul să renunțăm la presupunerea că, pentru a avea succes, ordinea logică este: a avea, a face, a fi. Trebuie să adoptăm, în schimb, convingerea oamenilor bogați, care consideră că ordinea corectă este: a fi, a face, a avea.

 

 

T. Harv Eker este om de afaceri, autor de cărți și orator motivațional. Este fiul unor imigranți europeni stabiliți în America de Nord. S-a născut la Toronto și s-a mutat mai apoi în Statele Unite. Pentru că familia sa avea probleme financiare pe când el era copil, a început să muncească de la 13 ani. A avut diverse joburi și a urmat timp de un an cursurile de la University of York, iar apoi a decis să-și urmeze visul de a deveni milionar.

 

 

După multe încercări nereușite, Eker și-a atins obiectivul. A deschis unul dintre primele magazine cu articole pentru fitness din America de Nord, a dezvoltat afacerea și apoi a vândut pachetul majoritar de acțiuni unei corporații din topul Fortune 500, reușind să devină milionar în numai doi ani și jumătate.

 

 

Ulterior, a început să dezvolte propria teorie privind relația dintre bani și aspectele ce țin de mentalitatea și atitudinile oamenilor. Folosind principiile și exercițiile pe care le expune în cartea de față, el și-a revizuit gândurile, sentimentele și acțiunile – nu doar pentru a obține succesul, ci și pentru a-l menține pe termen lung.

 

 

T. Harv Eker este fondatorul și președintele companiei Peak Potentials Training, una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din America de Nord, ce oferă servicii de dezvoltare personală.

 

 

Prin cărțile, seminariile și conferințele sale, ca și prin programele educa­ționale oferite, el a schimbat viețile a numeroși oameni din toate colțurile lumii, ajutându-i să-și atingă obiectivele și să obțină independența financiară

 

Citește tot Restrânge

Din seria Cărţi-Cheie

Preț: 2500 lei

Puncte Express: 38

Preț estimativ în valută:
511 576$ 446£

Carte disponibilă

Livrare express 20-22 noiembrie

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786065885929
ISBN-10: 6065885924
Pagini: 200
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Editura: Curtea Veche
Seria Cărţi-Cheie


Recenzii

„Aceasta este cea mai convingătoare, practică și interesantă carte pe care o veți citi vreodată despre cum să devii bogat. Conține numeroase idei, sfaturi și strategii care vă vor schimba gândirea și rezultatele pentru totdeauna.“
Brain Tracy
autorul cărții Schimbând gândirea, îți schimbi viața

„Am observat și admirat lucrările lui Harv Eker timp de ani de zile. Recomand cu căldură aceasta carte tuturor celor care vor să devină mai bogați din punct de vedere financiar, mental și emoțional.“
Jack Canfield
autorul cărții Supă de pui pentru suflet