Cantitate/Preț
Produs

Running Mag, Numărul 5 (Running Mag, nr. 5)

De (autor)
ro Limba Română Other merchandize – 13 Feb 2017

Aproape gata cu zăpada, începem să căutăm prin dulap echipamentul de vară. Adio pantofi grei, adio haine în straturi şi colanţi flauşaţi. Abia aşteptăm din nou sub tălpi aderența asfaltului sau a pământului uscat, însă până atunci avem un număr nou RUNNING MAG de citit!

Spoiler alert: două surprize vin incluse între coperţile revistei. Prima poate fi băgată în gură: un plic de aminoacizi BCAA de la Optimum Nutrition, pentru antrenamente mai energice şi recuperare rapidă. A doua satisface intelectul: 16 pagini dedicate fitness-ului, pentru că vrem să devenim atleţi compleţi, nu doar de bandă sau de alee de parc.

În acest supliment dedicat fitness-ului avem invitaţi de marcă, campioni mondiali şi naţionali: Anca SurduMihaela Raşcă şi Roberto Alexandru. Fiecare dintre ei ne-a dat câte un antrenament de făcut la sală sau acasă (fără echipamente speciale), aşa că e timpul să… transpirăm.

Dar asta nu înseamnă că ne neglijăm turele de alergare, zona de running fiind la fel de consistentă ca și până acum. Invitat de marca este cel mai bun prieten al căţeilor din întreaga lume, nimeni altul de decât Cesar Millan, care ne-a învățat cum să ne alegem patrupedul atunci când vrem ca acesta să ne însoţească la alergare.

Cover story-ul este asigurat de cel mai titrat triatlonist roman: Ciprian Bălănescu. Am fost alături de el în cantonament la munte şi am aflat cât de grele şi lungi sunt antrenamentele unui multiplu campion şi cât de complicat este să te antrenezi în cele trei discipline.

Din cantonament am sărit direct în… laborator, unde am folosit tehnologii moderne pentru a afla cum putem slăbi folosind alergarea.

Experţilor RUNNING MAG ultramaratoniști, Andrei Gligor şi Paul Dicu, li s-a făcut milă de toţi zgribuliţii de frig şi au detaliat modurile inteligente în care trebuie să tratăm anotimpul rece când facem sport, de la echipament până la rutină.

.

Citește tot Restrânge

Din seria Running Mag

Preț: n/a

Disponibilitate incertă

Doresc să fiu notificat când acest titlu va fi disponibil:

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 2000000006802
Pagini: 84
Editura: Running Mag
Seria Running Mag