Cantitate/Preț
Produs

Running Mag, Numărul 3 (Running Mag, nr. 3)

De (autor)
ro Limba Română Other merchandize – 09 Aug 2016

Începând cu această săptămână, găsești în rețeaua magazinelor Inmedio și la partenerii noștri numărul trei al revistei RUNNING MAG.

Coperta este acaparată de Corina Caragea, pe care am însoțit-o de-a lungul unei zi de antrenament și care ne-a dezvăluit câteva din secretele frumuseții și dinamismului ei.

Din sumar nu lipsește nici pagina dedicată EROULUI NOSTRU, laurii acestui număr fiind dăruiți lui Radu Milea și recordului său de alergare timp de 24 de ore.

Ultimele noutăți din industria echipamentelor sportive, Alfabetul Alegătorului cu Marian Ionescu, un test cu WaterRUN cu Andreea Ibacka, sfaturile pentru alergarea pe caniculă și rutele propuse pentru turele din vacanță sunt doar câteva din subiectele rubricii Warm Up, alături de analiza modei alergatului desculț.

În zona Coach, neapărat de citit cele 5 sfaturi pentru îmbunătățirea timpilor dar și ponturile de nutriție și medicină sportivă oferite de specialiștii noștri.

Și tot la capitolul specialiști, avem un super material semnat Paul Dicu, despre alergarea pe nisip, că tot suntem în zona vacanțelor.

Normal că nu am uitat că suntem în an olimpic, așa că invitații noștri speciali sunt doi sportivi de aur: Cătălina Ponor și Marian Drăgulescu, care ne-au povestit despre importanța alergării în gimnastica artistică.

Iar pentru cei care viața este prea anostă fără ultramaratoane, avem poveștile lui Iulian Rotariu de la Gobi March și a lui Karl Meltzer, care dorește să dărâme recordul de parcurgere a traseului Appalachian Trail.

Paginile dedicate competițiilor nu lipsesc, iar pentru cei care au ratat startul la vreuna dintre ele le propunem un calendar competițional cu cele mai fine selecții.

Citește tot Restrânge

Din seria Running Mag

Preț: n/a

Disponibilitate incertă

Doresc să fiu notificat când acest titlu va fi disponibil:

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 2000000005898
Pagini: 84
Editura: Running Mag
Seria Running Mag