Cantitate/Preț
Produs

Running Mag, Numărul 2 (Running Mag, nr. 2)

De (autor)
ro Limba Română Other merchandize – 05 May 2016

Diana Munteanu este pe coperta numărului doi al revistei și vorbește despre experiențele ei legate de alergare după o zi de antrenament alături de Paul Dicu.

Mai avem povestea lui George Baltă, EROUL NOSTRU, care va participa la Wings For Life World Run la Viena, și sfaturi pentru primul tău maraton de la Marius Ionescu, primul atlet român calificat la Jocurile Olimpice de la Rio.

De obicei avem 5,7 sau 10 lucruri despre ceva. Acum am găsit 9 mituri despre alergare de care te sfătuim să nu ții cont.

Am vorbit cu Ana Maria Brânză și Max Meyer, de la FC Schalke 04, pentru a vedea cum e cu alergarea în scrimă și fotbal, iar antrenorul nostru Petre Manu a făcut un plan de pregătire pentru primii tăi 10 kilometri.

La asta se adaugă sfaturile lui Paul Dicu pentru a face față unei curse în deșert, un ghid de supraviețuire pentru cursele în noroi, iar Paul Sittner încearcă să-l “regleze” pe colegul nostru Florin Popa.

Avem și povestea fabuloasă a celor trei români, Tibi Ușeriu, Andrei Roșu și Vlad Tănase, care au participat la ARCTIC ULTRA 6633, și victoria lui Alexandru Corneschi la Viena.

A, mai găsești și un calendar al celor mai cool competiții de alergare din lunile mai și iunie în caz că nu te-ai hotârt unde să te întreci cu alți prieteni care au aceeași pasiune ca și tine.

Sunt 84 de pagini, la prețul de 9,90 lei, în care ne-ar plăcea să-ți găsești motivația de a începe să alergi sau să-ți îmbunătățești timpul pe kilometru.

Cu RUNNING MAG alergarea este noul tău stil de viață.

Citește tot Restrânge

Din seria Running Mag

Preț: n/a

Disponibilitate incertă

Doresc să fiu notificat când acest titlu va fi disponibil:

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 2000000005478
Pagini: 84
Editura: Running Mag
Seria Running Mag