Cantitate/Preț
Produs

Poţi face avere, chiar dacă începi mai târziu: Un plan infailibil pentru a dobândi libertatea financiară la orice vârstă (Cărţi-Cheie)

De (autor) Traducere de Vlad-Octavian Palcu
Notă GoodReads:
ro Limba Română Paperback – 2013

Așadar, simți că ai început târziu?


Nu ești singurul.


Din păcate, cei mai mulți dintre oamenii cu prea multe datorii și prea puține economii nu vor recupera niciodată decalajul financiar. De ce? Pentru că nu știu cum să facă acest lucru.


Totuși, poți să începi târziu și să faci avere — dar ai nevoie de un plan.


Această carte conține planul. Îți oferă inspirație, este ușor de urmărit și se bazează pe principii financiare testate. Evident, nu-ți poți crea o situație finan­ciară sigură peste noapte. Va fi nevoie de timp și de muncă. Dar vei reuși.


Doar pentru că ai început târziu să te ocupi de problemele financiare nu înseamnă că trebuie neapărat să ai un viitor nesigur. Indi­ferent dacă ai 30, 40, 50 de ani sau mai mult, încă mai ai timp să schimbi lucrurile. Trebuie doar să iei decizia de a începe.


În volumul de față, David Bach preia principiul „Finish Rich“, care a ajutat deja milioane de oameni, și îl explică tuturor celor ce au uitat să economisească, celor care au obiceiul de a amâna lucrurile sau celor care au fost luați prin surprindere de provocările neașteptate ale vieții.


Autorul îți arată că poți face avere și duce o viață bună, chiar dacă ai început târziu, cu condiția să-ți pui rapid planul în aplicare. Vei învăța cum să înaintezi pe drumul ce conduce la siguranță financiară, utilizând niște principii simple ce se referă la cheltuieli mai mici, economii mai mari, câștiguri mai ridicate și, cel mai important, un trai mai bun.


David Bach îți oferă instrucțiuni, recomandări, foi de calcul și alte resurse — adică toate lucrurile de care ai nevoie pentru a-ți pune în practică planul de a face avere.


David Bach a ajutat milioane de oameni din toată lumea să acţioneze astfel încât să ducă o viaţă mai bună şi să facă avere. Este autorul a 7 bestselleruri, inclusiv 2 în topul New York Times. De asemenea, 4 dintre cărţile sale au fost incluse în topurile Wall Street Journal, BusinessWeek şi USA Today. Seria de cărţi FinishRich a fost vândută în peste 5 milioane de exemplare şi tradusă în peste 15 limbi.


Bach are intervenţii constante în diverse emisiuni de radio şi TV, dar şi în presa scrisă.
A fost invitat de mai multe ori la The Oprah Winfrey Show, în scopul de a-şi prezenta strategiile pentru a trăi mai bine şi a face avere. Bach a participat în mod constant, în calitate de consultant financiar, la America’s Debt Diet — o emisiune creată după The Oprah Winfrey Show şi care a cunoscut un succes fără precedent. În plus, a fost colaborator la emisiunea American Morning (difuzată de CNN) şi a apărut frecvent la The View (ABC), Today şi ­Weekend Today (NBC) şi The Early Show (CBS). A fost colaborator şi editorialist la Yahoo!, unde rubrica sa, The Automatic Millionaire with David Bach, apărea bilunar.


David Bach este creatorul seminarelor FinishRich®.  În numai zece ani, peste un milion de oameni au învăţat cum să facă alegeri financiare pentru a duce o viaţă conformă cu propriile valori, participând la seminarele lui — Smart Women Finish Rich®, Smart Couples Finish Rich® şi Find the Money — care sunt organizate în peste 2 000 de oraşe de pe teritoriul Americii de Nord, de către mii de consultanţi financiari.


Este fondatorul şi preşedintele FinishRich Media, o companie dedicată revoluţionării modului în care oamenii învaţă să se raporteze la bani. Înainte de a înfiinţa FinishRich Media, a fost vicepreşedinte la Morgan Stanley şi partener la The Bach Group, care în timpul mandatului său (1993–2001) a gestionat peste o jumătate de miliard de dolari în numele investitorilor privaţi.

Citește tot Restrânge

Din seria Cărţi-Cheie

Preț: 3083 lei

Puncte Express: 46

Preț estimativ în valută:
597 627$ 515£

Carte indisponibilă temporar

Doresc să fiu notificat când acest titlu va fi disponibil:

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786065884984
ISBN-10: 6065884987
Pagini: 360
Dimensiuni: 150 x 220 mm
Editura: Curtea Veche
Seria Cărţi-Cheie


Recenzii

„David Bach este expertul ale cărui sfaturi merită ascultate, atunci când ești copleșit de probleme financiare. Din programul său ușor de înțeles vei învăța cum să-ți îndeplinești visurile.“
Anthony Robbins
Autorul cărții Descoperă forța din tine

„Lui David Bach chiar îi pasă de tine: cu fiecare pagină simți cum te încurajează în eforturile financiare. Indiferent cine ești și ce venituri ai, poți beneficia de acest program ușor de implementat. Acționează chiar acum. Tu și cei dragi ție meritați o viață mai bogată!“
Ken Blanchard
Coautor al cărții Manager la minut