Cantitate/Preț
Produs

Părinți liniștiți, frați fericiți

Autor Laura Markham Traducere de Teodora Neagu
ro Limba Română Paperback – 2018

Prin cartea ei Părinți liniștiți, frați fericiți Laura Markham a câștigat un public larg și loial în întreaga lume. Acest lucru se datorează unei abordări simple și profunde, care pune un accent deosebit pe relația emoțională dintre părinte și copil. Așa cum orice părinte al mai multor copii știe, este dificil să menții o armonie între copiii tăi.

Lucrurile sunt cu atât mai dificile atunci când sentimentul că te afli permanent în concurența, temperamentul și iritarea sunt mari. Pentru aceste probleme oferă Părinți liniștiți, frați fericiți soluții.

Dr. Laura Markham prezintă modalități simple și eficiente de a reduce tensiunea dintre frați, dintre copii și părinți. În Părinți liniștiți, frați fericiți ea oferă soluții concrete despre ce putem face pentru ca fiecare copil să se simtă iubit, apreciat și unic în familia sa.

Cartea Laurei Markham îi ajută pe părinți să creeze conexiuni profunde cu fiecare dintre copii, astfel încât fiecare să creadă cu adevărat că părintele lui nu poate iubi pe nimeni altcineva mai mult decât pe el.

Părinți liniștiți, frați fericiți promovează o cultură de familie plină de iubire și încurajează râsul, comunicarea, iubirea și minimizează luptele de putere dintre copii și părinți.
Laura Markham oferă părinților modalități prin care pot construi o relație bazată pe iubire, înțelegere și respect cu copiii lor.

Din cartea Părinți liniștiți, frați fericiți  părinții și copiii învață cum să își gestioneze în mod sănătos emoțiile, cum să-și satisfacă nevoile proprii și să respecte nevoile altora. Toate aceste lucruri îi ajută pe frați să aibă o relație de prietenie, să se înțeleagă și iubească unul pe altul.

Citește tot Restrânge

Preț: 4500 lei

Puncte Express: 68

Preț estimativ în valută:
862 904$ 748£

Carte indisponibilă temporar

Doresc să fiu notificat când acest titlu va fi disponibil:

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786069356388
ISBN-10: 6069356381
Pagini: 349
Editura: Multi Media Est