Cantitate/Preț
Produs

Părinți liniștiți, copii fericiți

Autor Laura Markham
Notă:  5.00 · o notă - 1 recenzie 
ro Limba Română Paperback

Părinți liniștiți, copii fericiți! este cea mai vândută carte a Laurei Markham! Celebrul psiholog american oferă părinților sfaturi concrete și ușor de aplicat despre ceea ce înseamnă parentingul blând. Cele mai multe cărți de parenting se concentrează pe schimbarea comportamentului copiilor. Laura Markham însă ne face să înțelegem că un copil se va schimba singur dacă relația cu părinții lui este una împlinită care să îi permită acest lucru.

În cartea sa, Părinți liniștiți, copii fericiți! , Laura Markham aduce o nouă abordare în ceea ce privește parentingul. Ea pledează, cu cele mai noi argumente din domeniul neuroștiinței, pentru eliminarea amenințărilor, luptelor de putere și a manipulării. E explică de ce comunicarea, empatia și limitele blânde funcționează și cum anume. Toți părinții care nu cred în violența și agresivitatea față de copii, vor găsi în Părinți liniștiți, copii fericiți! strategii și sfaturi pentru a rămâne calmi în situațiile care apar de-a lungul timpului în relația cu copilul lor.

”Părinți liniștiți, copii fericiți! aduce două idei importante și una revoluționară: ea înlocuiește controlul cu conectarea și apropierea de copil, astea ar fi ideile importante. Ideea revoluționară este explicația ei de ce un părinte trebuie să fie el însuși liniștit și cum să poată el să facă asta – pentru a avea un copil fericit.” Lawrence J. Cohen, PhD, autor al volumului ”Rețete de jocuri”

Citește tot Restrânge

Preț: 3700 lei

Puncte Express: 56

Preț estimativ în valută:
709 766$ 607£

Carte indisponibilă temporar

Doresc să fiu notificat când acest titlu va fi disponibil:

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786069356371
ISBN-10: 6069356373
Pagini: 259

Recenzii de la cititorii Books Express


Teodor Constantinescu a dat nota:

O carte superba cu explicatii pe intelesul tuturor despre mecanismele ce stau la baza compliantei copiilor (si la baza linistii mentale a parintilor)

Citește tot Restrânge