Cantitate/Preț
Produs

Osborn's Brain: Imaging, Pathology, and Anatomy

De (autor)
Notă GoodReads:
en Limba Engleză Carte Hardback – 30 Nov 2012
Cuprinzător, cu un aspect vizual atrăgător și ușor de înțeles, manualul Osborn’s Brain, scris de eminenta dr. Anne G. Osborn, oferă o bază solidă pentru înțelegerea subiectului complex al imagisticii cerebrale. Este o lucrare ideală pentru radiologi, neuroradiologi, neurochirurgi și neurologi, indiferent de gradul de specializare, și combină noțiuni esențiale de anatomie cu aspecte macroscopice ale anatomo-patologiei și cu imagistica, demonstrând de ce și cum apar bolile în modul în care apar. Dr. Osborn a integrat în această lucrare, în stilul său practic, cele mai relevante informații pe care le-a acumulat în întreaga sa carieră, bazate pe cunoștințele sale, experiența sa și interesul său pentru neuropatologie, neurochirurgie și neuroștiințe clinice.
  • Manualul cuprinde aspectele imagisticii cerebrale care trebuie cunoscute, alături de exemple spectaculoase din patologie, noțiuni relevante de anatomie și tehnici actuale în neuroradiologie - perfecte atât pentru începători, cât și pentru cei mai experimentați neuroradiologi.
  • Subiectele sunt tratate didactic, în ordinea cea mai potrivită și mai practică atât pentru rezidenți, cât și pentru specialiști. Printre subiectele tratate se numără traumatismele, hemoragia non-traumatică, accidentul vascular cerebral și leziunile vasculare, urmate de infecții, afecțiuni demielinizante și inflamatorii, neoplazii, afecțiuni degenerative toxico-metabolice și malformații congenitale ale creierului.
  • Conține peste 3.300 de imagini radiologice și ilustrații medicale spectaculoase, de rezoluție înaltă, care descriu cele mai semnificative aspecte clinice.
  • Include casetele cu rezumat specifice dr. Osborn, care se pot găsi pe parcursul întregii cărți, pentru o recapitulare rapidă a aspectelor esențiale.
  • Manualul îi învață pe cititori cum să gândească pentru a analiza rapid tipurile de diagnostice și diversele patologii care afectează creierul.
  • Include noi concepte și diagnostice care îl vor intriga până și pe cel mai experimentat neuroradiolog.
Acest manual este continuarea mult așteptată a lucrării din 1993 a aceleiași autoare, „Diagnostic Neuroradiology” („Neuroradiologie diagnostică”), lucrare premiată, totodată una dintre cele mai bine vândute cărți de neuroradiologie din toate timpurile.
Osborn’s Brain este ușor de citit, plăcut ochiului și e o adevărată comoară de informații clare și concise. Acest volum impresionant îi oferă oricărui radiolog sau neurolog exact ceea ce are nevoie să știe, prilejuind în același timp o fascinantă călătorie în creier!
Citește tot Restrânge

Preț: 138244 lei

Preț vechi: 145520 lei
-5%

Puncte Express: 2074

Preț estimativ în valută:
28216 $ 24697£

Cartea nu se mai tipărește

Doresc să fiu notificat când acest titlu va fi disponibil:

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9781931884211
ISBN-10: 1931884218
Pagini: 1208
Ilustrații: 3,313
Dimensiuni: 216 x 279 x 58 mm
Greutate: 3.63 kg
Editura: LWW - Lippincot Williams, Wolters Kluwer
Colecția Lippincott Williams & Wilkins

Descriere

Comprehensive, visually appealing, and easy to understand, Osborn's Brain, by the highly esteemed Dr. Anne G. Osborn, provides a solid framework for understanding the complex subject of brain imaging. Ideal for radiologists, neuroradiologists, neurosurgeons, and neurologists at all levels, it combines essential anatomy with gross pathology and imaging, clearly demonstrating why and how diseases appear the way they do. The most immediate "must know" emergent diagnostic topics are followed by non-emergent pathologies, integrating the most relevant information from Dr. Osborn's entire career of accumulated knowledge, experience, and interest in neuropathology, neurosurgery, and clinical neurosciences.