Cantitate/Preț
Produs

Nu exista tara pentru batrini (BIBLIOTECA POLIROM.Proza XXI)

De (autor) Traducere de Radu Pavel Gheo
Notă GoodReads:
ro Limba Română Carte Paperback – 2010
Traducere din limba engleza si note de Radu Pavel Gheo
 
Un autor distins cu premiul Pulitzer, un roman care a rescris definitia westernului, un film cistigator a patru premii Oscar.
 
Nu exista tara pentru batrini este o carte usor de citit, dar greu de uitat: o poveste cu o intriga alerta, care nu le ofera personajelor nici o sansa, iar cititorilor nici o pauza de respiratie. Debutind cu o tranzactie ratata in urma careia desertul texan se populeaza cu citeva cadavre, un transport de droguri si doua milioane de dolari, sirul de evenimente de o violenta egalata numai de Tarantino in zilele lui bune se indreapta spre un deznodamint sumbru, o oda funebra pe tema degradarii morale a legendarului Vest american.
 
Nu exista tara pentru batrini a lui Cormac McCarthy combina atmosfera lui Faulkner si imaginatia lui Tarantino intr-un cocktail exploziv.” (The Globe and Mail)
 
„Cormac McCarthy este, fara nici o indoiala, cel mai mare scriitor american in viata, iar acest roman, care trebuie citit si pastrat pentru totdeauna in minte, e un cintec de jale avind ca tema coruptia insinuata in vietile noastre, teroarea care mocneste la granitele celor doua Americi.” (Houston Chronicle)
 
Roman recomandat de
 
Citește tot Restrânge

Din seria BIBLIOTECA POLIROM.Proza XXI

Preț: 000 lei


Preț estimativ în valută:
$ £

Disponibilitate incertă

Doresc să fiu notificat când acest titlu va fi disponibil:

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9789734617227
ISBN-10: 9734617222
Pagini: 304
Dimensiuni: 106 x 180 mm
Editura: Polirom
Seria BIBLIOTECA POLIROM.Proza XXI