Cantitate/Preț
Produs

Nu asa procedam noi aici! O poveste despre cum cresc, decad și cresc din nou organizatiile

De (autor) ,
Notă GoodReads:
ro Limba Română Carte Paperback – 2016

A fost odată ca niciodată un clan de suricate ce trăia în Kalahari, o regiune din sudul Africii. După ani de creștere constantă, seceta a redus drastic resursele clanului, iar atacurile mortale ale vulturilor s-au înmulțit. Pe măsură ce lucrurile se înrăutățesc, armonia clanului se destramă. Echipa de conducere se ceartă cu privire la posibilele soluții, iar sugestiile din partea lucrătorilor din prima linie primesc un răspuns demoralizant: „Nu așa procedăm noi aici!”. 

Prin urmare, Nadia, o suricată inteligentă și aventuroasă, pleacă în căutarea unor idei noi, care să ajute clanul din care face parte și ea, aflat în dificultate. Descoperă un grup mult mai mic, care acționează foarte diferit, cu mult mai multă agilitate și muncă în echipă. Aceste suricate au dezvoltat soluții inovatoare pentru a găsi hrană și a scăpa de vulturi. Dar nu totul în acest mic clan este așa perfect cum pare la prima vedere. Poate Nadia să-și dea seama cum să găsească modalitatea în care să combine ce e mai bun în ambele lumi – un clan mare, disciplinat, bine administrat și un clan mic, informal, provocator – înainte de a fi prea târziu? 

Această carte distilează deceniile de experiență și studiile premiate ale lui Kotter pentru a dezvălui de ce organizațiile cresc și decad și cum pot crește din nou când se confruntă cu dificultăți. 

Această parabolă originală ne demonstrează că, în vremuri în schimbare, suntem mai în siguranță atunci când inovăm! 
Spencer Johnson, MD, autorul cărții Cine mi-a luat cașcavalul? 

Această parabolă simplă, despre niște mamifere cu blană, ce se confruntă cu provocarea adaptării la amenințare, oferă noi perspective asupra călătoriei pe care o întreprind mulți dintre noi. Genial! 
Generalul în rezervă Stanley McChrystal, autorul cărții Echipa de echipe 

Funcționează. Și nu doar pentru suricate. 
Gaëtan Thomas, președinte și CEO al NB Power 

John Kotter o face din nou. Folosirea metaforei îi ajută pe cititori să înțeleagă cerința fundamentală pentru a avea o organizație performantă: să pună inimile și mințile membrilor echipei în folosul unei cauze convingătoare. Leadershipul permite acest lucru și descătușează un enorm 
potențial creativ. 
Leigh Morgan, COO, Fundația Bill și Melinda Gates

Citește tot Restrânge

Preț: 4500 lei

Puncte Express: 68

Preț estimativ în valută:
901 1026$ 781£

Carte disponibilă

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786067222326
ISBN-10: 6067222329
Pagini: 184
Editura: PUBLICA