Cantitate/Preț
Produs

Miss Peregrine's Peculiar Children

Tărâmul fermecat și fascinant al literaturii fantastice acoperă sub diversa sa paletă de povești cele mai năstrușnice și imaginative povești pe care le poți descoperi. 
Iată că o nouă serie de romane fantasy se pregătește să surprindă cititorii de toate vârstele. Izvorâtă din imaginația scriitorului american Ransom Riggs care s-a folosit ca sursă de inspirație de colecții fotografice realizate de amatori pentru a crea lumea specială a domnișoarei Peregrine. 
Păstrând motivul inspirației ca punct de pornire al poveștii epice Riggs reușește să creeze o atmosferă sobră ce aduce aminte de epoca romanelor gotice provenite din literatura englezească. 
Primul volum intitulat "Miss Peregrine's Home for Peculiar Children" și publicat în 2011 spune povestea lui Jacob Marley un adolescent în vârstă de 16 ani care descoperă cu ajutorul poveștilor bunicului său și a fotografiilor lumea domnișoarei Peregrine și a copiilor cu abilități speciale de care aceasta are grijă. O lume captivantă, dar și bântuită de pericole pe care tânărul protagonist trebuie să le înfrunte alături de noii ei prieteni.
Acest univers special este continuat în 2014 cu "Hollow City" al doilea volum din serie care continuă aventurile lui Jacob în Londra. Povestea merge mai departe în 2015 o dată cu apariția cărții "Library Of Souls" semn că acest univers fantastic mai are multe de oferit. 
O veste îmbucurătoare pentru fanii acestei serii a fost adaptarea cinematografică a primului volum în regia binecunoscutului regizor american Tim Burton, iar în rolul domnișoarei Peregrine și-a făcut apariția Eva Green, o prezență feminină cunoscută cinefililor de pretutindeni. 
Așadar literatura fantastică se poate considera mult mai bogată o dată cu această încântătoare serie care va aduna cu siguranță din ce în ce mai mulți admiratori.

Citește tot Restrânge