Cantitate/Preț
Produs

Harrison. Medicină Cardiovasculară (Harrison)

De (autor)
Notă GoodReads:
ro Limba Română Paperback – 10 Sep 2013

Medicina cardiovasculară este o specialitate vastă şi într-o continuă dezvoltare, care cuprinde un număr de domenii specifice precum bolile coronariene, bolile congenitale ale inimii, bolile aparatului valvular al inimii, imagistica segmentelor cardiovasculare, electrofiziologia şi cardiologia intervenţională. Multe dintre aceste domenii necesită o tehnologie nouă care facilitează diagnosticul şi terapia. Natura ultraspecializată a acestor domenii în cadrul cardiologiei şi specializarea continuă a cardiologilor sunt argumente care susţin importanţa unei înţelegeri cât mai vaste a medicinei cardiovasculare de către medicul internist pentru a ajuta pacientul pe parcursul bolii şi pentru a putea face faţă situaţiilor apărute în cursul tratamentului.

Harrison - Medicină Cardiovasculară a fost creată având în vedere importanţa medicinei cardiovasculare în cadrul medicinei interne, dar şi rapiditatea cu care avansează bazele ştiinţifice ale acesteia. Scopul principal este oferirea unei priviri succinte asupra domeniului medicinei cardiovasculare.


* Atenție! Orice comandă online va fi livrată începând cu data de 1 noiembrie 2013!


Lucrarea cuprinde:
- 44 de capitole în care sunt descrise bolile cardiace congenitale, valvulopatiile, bolile coronariene, tulburările de ritm cardiac, transplantul de cord, endocarditele, pericarditele, şocul cardiogenic, boala vasculară hipertensivă, bolile aortei, hipertensiunea pulmonară etc., la care au contribuit experţi de renume mondial în domeniu;
- 5 capitole complete din renumitul DVD Harrison;
- 4 atlase care cuprind electrocardiografia, imagistica non-invazivă cardiacă, revascularizarea percutanată şi aritmiile cardiace;
- o anexă utilă cu valori de laborator de importanţă clinică;
- 112 de întrebări şi răspunsuri pentru autoevaluare.

Lucrarea este concepută nu numai pentru medicii în curs de formare, ci şi pentru clinicieni, alţi profesionişti în îngrijirea medicală şi pentru studenţii în medicină care caută să-şi îmbogăţească şi să-şi actualizeze cunoştinţele în acest domeniu ce se schimbă rapid.
 

Citește tot Restrânge

Din seria Harrison

Preț: 23654 lei

Preț vechi: 24900 lei
-5%

Puncte Express: 355

Preț estimativ în valută:
4557 4445$ 4002£

Carte disponibilă

Livrare express 05-07 octombrie

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786065871281
ISBN-10: 6065871281
Pagini: 640
Dimensiuni: 215 x 275 mm
Editura: ALL
Colecția Harrison
Seria Harrison